...

Головна ялинка України цьогоріч прикрашена імбирними пряниками, величезними яблуками та цукерками

Головна ялинка України цьогоріч прикрашена імбирними пряниками, величезними яблуками та цукеркамиПрикраси на незвичайне різдвяне дерево обійшлися в 29000 гривень. Вже сьогодні на Софіївській площі красується головна ялинка у столиці країни у зовсім незвичних новорічних прикрасах, яких на дереві налічується близько тисячі.

Можна сказати, що ялинка прикрашена в українському модерному дусі, цьогоріч вона прикрашена імбирними пряниками, величезними яблуками, шматками апельсинів та цукерками – прикраси для першої різдвяної красуні, які так до смаку малечі. Чим прикрашати головну ялинку цього року вирішували всі бажаючі у відкритому голосуванні, яке пройшло на сайті новорічного містечка.

Організатори голосування впевнені, що саме такі прикраси як  якнайкраще створюватимуть на Софійській площі атмосферу справжнього свята. Для столичного бюджету це обійшлося близько у 30 тисяч гривень. А ось гірок із льоду, як планувалося, під головною ялинкою України не буде. Їх вирішили встановити біля пам’ятника Богдану Хмельницькому.

Святкове дійство з запалювання головної ялинки столиці кольоровими вогнями відбудеться на свято святого Миколая 19-го грудня о 19.00. Таке ж дійство одночасно проходитиме і в інших українських містах.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.