...

Сучасні штори. Три види: рулонні, плісе, патерни

Сучасні штори. Три види: рулонні, плісе, патерни.

Красиві штори – це одна з надзвичайно суттєвих складових текстильного дизайну інтер’єру. Все інше кілька вдруге по відношенню до облаштування вікна. Без сумніву, віконне простір є своєрідною домінантою абсолютно будь-якої кімнати. Залежно від віконного декору, просторовий інтер’єр здатний як виграти, так і, навпаки багато програти. Як грамотно вибирати потрібні штори, як можна зробити оформлення вікна вдалим і гармонійним? Про це ми зараз з вами поговоримо.
тканинні ролети Львів (рулонні).
Що таке рулонні штори
Пристосування являє собою спеціальну конструкцію, що складається з полотна і рухається валу-держателя, призначеного для фіксації штори у потрібному положенні. В якості матеріалу використовують натуральне бавовняну сукно щільної структури, а також сучасні світловідбиваючі тканини: блекаут, дімаут і «день-ніч». На нижньому краї матеріалу знаходиться наповнювач, що зберігає форму рулону в процесі розмотування і скручування. Варіантів декору рулонних жалюзі існує безліч, що робить їх стильним прикрасою будь-якого інтер’єру.
Зручно регулюються міцним пружинним пристроєм, зверху карниза скручуються на невеликий валик. Опускаються і піднімаються на потрібну висоту, досить зручні.
– плісе. Схожі на звичні жалюзі. Вкрай зручні, практичні, красиві, надійні. Відрізняються тим, що плісе можливо застосовувати при облаштуванні вікон нестандартної структури, складних мансард.
– патерни. Відмітна перевага даного виду штор обумовлюється тим, що відкривається лише тільки необхідна частина простору вікна. Ви зможете “завісити” верхню, серединну, нижню, область віконного простору. Легко і зручно закріплюються на необхідній висоті. Ви можете дозволити світлу сонця повністю проникати в вашу кімнату, або повністю від нього загородили. Штори патерни – це інноваційна голландська система штор. Всі панелі надійно їздять по технологічним декоративним рейках. Для полотна така шторна система може використовувати джут, різний текстиль, щільний папір, замшу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.