...

Переваги Банку Універсал Банк для депозитів фізичних осіб

депозит в банке Украины

Де фізичним особам України зробити вигідний депозит

 

Надійний банк, оптимальні умови за тимчасовими термінами, максимальна процентна ставка, капіталізація % і можливість поповнення – ось варіант ідеального вкладу. Однак до кожного пункту є деякі питання. По-перше, кидатися на високі відсотки як мінімум небезпечно. Краще вибирати середню процентну ставку, яку можна подивитися на офіційному сайті головного регулятора. Чому, запитаєте ви? А тому що за надмірно високими % за вкладами часто стоять фінансові проблеми банківської організації, яка з останніх сил намагається залучити гроші вкладників, завищуючи ставку.

Важливим пунктом при виборі вигідного депозиту є умови відкриття та ведення депозити фізичних осіб, а саме такі пункти, як:

Можливість поповнення. Якщо ви хочете накопичити на певну покупку або мета, при цьому розраховуєте відкладати щомісяця/щоквартально невеликі суми, то цей пункт життєво необхідний.
Капіталізація відсотків-це завжди вигідно. При звичайних депозитах відсоток нараховується виключно на первісну суму при відкритті вкладу, а вже нараховані відсотки безхазяйно лежать в сторонці. З капіталізацією, щомісяця нараховуються відсотки будуть додаватися до основної суми вкладу, а ставка буде нараховуватися на сумарний розмір депозиту.

Виплата відсотків. У разі, якщо ви хочете знімати і користуватися відсотками по депозиту, вигідніше буде відкрити депозит з щомісячною/щоквартальною/річною виплатою відсотків. Хоча з іншого боку, навіть при наявності на рахунку суми в 100 тисяч, на відсотки особливо не проживеш, тому чи варто їх знімати?! Питання відкрите.

Зняття готівки. Якщо ваше життя сповнене несподіваних подій і поворотів, краще вибирати внесок з можливістю часткового або повного зняття без втрати нарахованих відсотків. Таких депозитів небагато, але вони є.

Зверніть увагу на тип нарахування процентної ставки. Вона може бути плаваючою або підвищується в залежності від терміну депозиту та інших факторів. В цьому випадку, заявлені в рекламному буклеті цифри можуть не збігатися з дійсністю.
Не забувайте про валютні та мультивалютні вклади. Якщо розбиратися в специфіці, можна дуже вигідно розмістити гроші, заробивши пристойні дивіденди за короткий термін.

Ну і звичайно, при виборі ідеального депозиту звертайте увагу на банк. Якщо вже ви вирішили купитися на високі відсотки, обрана банківська організація обов’язково повинна бути учасником державної ССВ, за якою передбачена виплата страховки в розмірі, що не перевищує 700 тисяч.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.