...

Оцінка відповідності будівельної продукції від компанії «УКРСЕПРОСЕРВІС» — 6 етапів сертифікації

Кожна будівельна компанія зобов’язана отримати спеціальні документи, що підтверджують якість використовуваних матеріалів. Уповноваженими органами проводиться оцінка відповідності продукції і видається сертифікат. Він дозволяє власнику фірми безперешкодно проводити будівельні роботи з використанням сертифікованих виробів.

Якщо з яких-небудь міркувань компанія не звертається за послугами оцінювання відповідності технічним регламентам, це може обернутися штрафом у великих розмірах. Також, може відбутися конфіскація матеріалів і повна зупинка будівництва. Тому, радимо обов’язково скористатися послугами організацій, які допомагають отримати схвалення системи оцінки.

Компанія «УКРСЕПРОСЕРВІС» пропонує надійну допомогу в такій справі як оцінка відповідності продукції. Ми проконсультуємо і допоможемо оформити всі необхідні документи на будматеріали широкої номенклатури: сертифікат або декларацію, висновок санітарно-епідеміологічної групи і багато іншого. Крім цього, у нас можна замовити послугу оцінки будівель і споруд.

оцінка відповідності продукції від ucps.com.ua

Які етапи перевірки на придатність проходять будівельні вироби

Процес оцінки відповідності будівельної сировини строго контролюється державою. Йдеться про безпеку громадян, тому повинні бути дотримані всі норми і правила оцінювання. Виділяють такі п’ять етапів перевірки:

  1. Спочатку власник відповідної фірми повинен звернутися до нас. Навіть декларація, яка складається самим власником повинна бути схвалена професіоналами, щоб уникнути повторного оформлення документа.

  2. Після звернення наші фахівці проведуть консультацію: роз’яснять особливості оцінки технічного регламенту, підберуть сертифікаційну або декларативну схему та інше.

  3. Після цього можна приступити до збору документів. Якщо якісь відсутні, «УКРСЕПРОСЕРВІС» допоможе створити і зареєструвати відсутні зразки.

  4. Потім потрібно зайнятися збором зразків матеріалів для санітарної експертизи. Ми організуємо дану перевірку і подбаємо про видачу санітарно-епідеміологічного протоколу.

  5. У деяких випадках може знадобитися оцінка безпеки виробництва. Звернувшись до нас, ви гарантовано отримаєте додаткові послуги з оцінювання.

  6. Заключним етапом є видача сертифіката, який дає змогу застосовувати перевірені будматеріали.

Радимо відвідати сайт компанії «УКРСЕПРОСЕРВІС», щоб ознайомитися з нюансами сертифікації будівельних виробів і споруд. Можете зв’язатися з нашими консультантами і задати всі запитання, що вас цікавлять. Контактний номер телефону розміщений на сайті. Будемо чекати вашого дзвінка.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.