...

Шкільні дошки та фліпчарти як базове обладнання для офісу та школи

Щоб забезпечити школярам і студентам хороші умови навчання, необхідне відповідне обладнання. Ключовим елементом класу є шкільна дошка.

На офіційному сайті https://tso.ua/shkilni-doshki компанії-виробника ТСО в широкому асортименті представлені дошки з різних матеріалів і різних розмірів.

images 28

Найпопулярніші види дошок:

  • Крейдяна дошка. Дуже міцна, а крейда, що використовується для письма, доступна і натуральна.
  • Коркова дошка.
  • Магнітна дошка. Може використовуватися як інформаційна. Завдяки магнітній поверхні на ній можна розміщувати інформацію за допомогою магнітів.

Крейдяні дошки

Це дешевша версія, ніж інші шкільні дошки. Крейда на такій дошці набагато краще видно, і це, безумовно, полегшить завдання, наприклад, записати найбільш важливу інформацію, яка буде видна. Безсумнівно, перевагою класних дощок є можливість надзвичайно просто використовувати їх потенціал.

Коркові Дошки

Дошка в школу може бути і корковою. На популярність коркових дошок впливає висока міцність поверхні, до якої за допомогою шпильок можна прикріплювати різні документи або фотографії. Таким чином можна залишити інформацію про події або розкладі дня.

На сайті компанії ТСО можна більш детально ознайомитися з великим вибором офісних дощок і скористатися вигідними пропозиціями. Фліпчарт – це портативна Демонстраційна дошка. Вона регулюється по висоті і має поверхню для письма з сухим стиранням.

Фліпчарти практично незамінні під час презентацій або мозкового штурму. Вони також стануть в нагоді в школах. Найчастіше вони комплектуються поличкою для ручок, затискачем для паперу і блоком з копіювальним папером. Фліпчарт також корисний при віддаленій роботі, наприклад, для планування завдань на наступний тиждень.

depositphotos 227561424 stock photo interior on modern light business

Сучасний фліпчарт від компанії ТСО, завдяки своєму унікальному потенціалу універсального використання, ідеально підходять для шкіл, невеликих і великих компаній, офісів, комунальних служб, де її можна використовувати як переносну інформаційну дошку.

Хоча Фліпчарти все ще пов’язані лише з офісом та корпоративним простором, вони ідеально підходять для багатьох інших приміщень і дозволять вам отримати функціональний простір для нотаток, навчання та гри, а також покращити потік інформації, незалежно від того, де вони використовуються.

Фліпчарт ідеально вписується в офісний простір і дозволяє обладнати конференц-зали, навчальні, лекційні та інші приміщення функціональними інструментами для представлення різноманітної інформації.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.