...

Що таке гнучкий світлодіодний неон?

Довгий час рекламні вивіски виготовлялися за допомогою неонових скляних трубок, наповнених інертним газом. Неонові написи та зображення виглядали дуже яскраво та привабливо. Однак, цей варіант підсвічування відрізнявся малим робочим ресурсом, високим споживанням електроенергії та нестійкістю до механічних впливів. Дивіться продукцію на сайті https://tvoy-svet.com.ua/

Розвиток технології дозволив знайти гідну заміну – гнучкий неон на основі світлодіодної стрічки, поміщеної в матову силіконову або ПВХ оболонку. У сьогоднішній статті ми розповімо про особливості цього цікавого рішення, види LED-неону та сферу його застосування.

1 2

Особливості гнучкого led-неону

Основною особливістю світлодіодного неону є його конструктивне виконання. Стрічка зі світлодіодами розміщується у полімерному каналі-трубці. Така конструкція надає гнучкість, захищає світловипромінюючі діоди від зовнішніх факторів, забезпечує безперешкодне проходження світлового потоку. Високий рівень волого- та пилозахисту відповідає класу IP67.

Стрічки гнучкого льоду-неону комплектуються однокристальними світлодіодами з монохромним випромінюванням або трикристаловими RGB-LED, що створюють будь-які кольори та відтінки випромінюваного спектру. Силіконова оболонка візуально приховує окремі джерела світла, сприяючи рівномірності (однорідності) одержуваного світіння.
Види неону

Класифікуємо гнучкий neon за характеристиками користувача, що дозволяють підібрати індивідуальне рішення для свого проекту.

За формою:

1. Торцевий – випромінює лише торцевою частиною, монтується на профілі.
перетин 6х12 мм – невеликі рекламні вивіски з деталізацією;

  • перетин 8х16 мм – вивіски, архітектурне підсвічування;
  • перетин 15х25 мм – підсвічування фасаду будівлі.

2. Круглий 360 ° – випромінює всією поверхнею, для монтажу використовуються спеціальні кліпси.

Діаметр 2,3 мм – прикраса маскарадного костюма, підсвічування автомобіля, мотоцикла, велосипеда;діаметр 14/16 мм – підсвічування архітектурного декору, виготовлення об’ємних фігур, реклами.

4502

За напругою:

5 В – напруга на неонову трубку подається від мініатюрного блоку живлення на акумуляторі. Цікаве рішення для круглого льоду-неону 2,3 мм, що застосовується в побутовому декорі;

12/24 В – продається в 5-метрових рулонах, запитується від блоку живлення, кратність різання 2,5 см. Більше можливостей управління багатобарвною RGB-стрічкою завдяки індивідуальному програмуванню різних спецефектів;

220 В – підключається безпосередньо до електромережі, пропонується в бухтах по 50 метрів, крок різу 100 см. Більш грубе керування RGB-стрічками з використанням лише вбудованих програм із мінімумом колірних ефектів.

Де застосовується неонова світлодіодна стрічкаГнучкий неон успішно використовується в найрізноманітніших дизайнерських рішеннях з оформлення інтер’єру та екстер’єру приміщень, будівель, споруд, а також у суто побутових цілях.

Наведемо приклади:

  • виробництво вуличної реклами;
  • світлові написи та складні малюнки;
  • колірні інсталяції на виставках та заходах;інтер’єрний дизайн нічного клубу, дискотеки та ресторану;
  • підсвічування фасадів;
  • ландшафтне підсвічування;
  • освітлення житлових та офісних приміщень;
  • led-підсвічування авто- та мототранспорту;
  • декор карнавальних та артистичних нарядів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.