...

Евакуатор з краном. Замовлення у Львовi

59412642Послуги авто з маніпулятором в нашій компанії часто замовляють у випадках, коли необхідно швидко здійснити складну навантаження. Справа в тому, що така спецтехніка має ряд важливих особливостей, що дозволяють виконати роботу акуратно і оперативно. Спочатку евакуатор Львів під’їжджає на відповідне відстань до евакуйованих автомобілю або вантажу, який потрібно перевезти. Відстань залежить, в числі іншого, від довжини крана: у різних моделях вона варіюється, в середньому, від 5 до 10 м. Під час навантаження з використанням маніпулятора наші фахівці використовують надійні і якісні кріпильні матеріали та траверси, завдяки яким навантаження розподіляється рівномірно, і вантаж утримується в строго заданому положенні. Після закінчення фіксації водій евакуатора акуратно піднімає вантаж, переміщаючи кран, і переносить його на платформу. Така робота вимагає особливих навичок і великого досвіду, при наявності яких процес навантаження займає мінімальний час.

Евакуатор з краном має безліч переваг в порівнянні зі звичайним. В першу чергу, мова йде про широту можливостей даної спецтехніки. Автоевакуатор з маніпулятором незамінний у випадках, коли потрібно швидко занурити на платформу потрапила в кювет або перевернулася машину. З його допомогою можна виконувати роботу високого рівня складності, економлячи при цьому час, а значить, і гроші клієнта. Інша перевага автоманіпулятора полягає в тому, що з його допомогою забезпечується максимальна безпека вантажу під час навантаження і транспортування. Така спецтехніка дозволяє акуратно закріплювати вантаж без ризику серйозних його елементів, а також повільно і обережно, без ривків переміщати на платформу. Аналогічні пристрої без крана не дають таких можливостей.

Евакуація маніпулятором – хороший варіант навіть в разі, якщо мова йде про транспортування дуже важкого вантажу. Така спецтехніка дозволяє переміщати на платформу і перевозити не тільки легкові автомобілі, але також позашляховики, мікроавтобуси тощо.

Ще одна причина, по якій евакуатор-маніпулятор в Львові користується високою популярністю – така спецтехніка дозволяє швидко, безпечно і ефективно здійснювати завантаження і транспортування навіть на вузьких вулицях і в умовах серйозних пробок, коли поруч розташовуються інші автомобілі, будівлі чи інші об’єкти. Це дуже важлива перевага з урахуванням особливостей дорожньої ситуації і транспортної інфраструктури мегаполісу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.