...

Особливості вибору біжутерії

classy-sugar-babyПри виборі біжутерії найголовніше вміти гармонійно поєднувати прикраси з Вашим нарядом. У цій статті ми наведемо кілька порад про те, як підібрати аксесуари до плаття за кольором.

До якого сукні, яка біжутерія?

Як оживити однотонне плаття, як надати йому стиль і шарм? Дуже просто – секрет в аксесуарах. Правильно підібрані прикраси здатні перетворити Вас до невпізнання! Спробуємо розібратися, як вибрати біжутерію до плаття за кольоровою гамою.

Почнемо з найпростішого – з класики! Маленьке чорне плаття – безпрограшний варіант. Біжутерія до чорної сукні може бути найрізноманітнішою, але якщо дотримуватися класичних канонів, то до такого туалету ідеально підійдуть прикраси з перлів і перламутру. До повсякденного образу підійдуть аксесуари з срібного металу. Якщо це вечірній вихід, то прекрасно буде виглядати як срібло, так і золото.

Біжутерія до білої сукні також різноманітна, як і до чорного. До білих тканин більше підходить срібло, ніж золото, також вигідно підкреслювати елегантний образ буде перли і перламутр. У цьому сезоні в моді яскраві прикраси, тому до білої сукні ми радимо помітні великі прикраси наймодніших кольорів нового сезону: кораловий, запорошений синій і охряно-жовтий.

До речі про колір охри – вона ідеально поєднується з синіми відтінками. Біжутерія до синього сукні прекрасно підійде в охряной колірній гамі, а також в малахітово-зеленої.

Вибираючи біжутерію тут до жовтого сукні, пам’ятайте, що найпопулярніше поєднання з жовтим кольором становить синій, блакитний і всі його відтінки. Також прикраси м’ятних, лавандових, світло-зелених, темно-зелених відтінків і кольору фуксії ідеально підійде до жовтого сукні.

При виборі біжутерії до зеленого плаття, зверніть увагу на прикраси кольору малахіт або, навпаки, на більш контрастну колірну гамму – жовту, помаранчеву і фіолетову.

До червоної сукні в вечірньому варіанті підійде чорна блискуча біжутерія. Червоний колір сам по собі дуже самодостатній, тому тут головне не перестаратися з прикрасами. Намагайтеся дотримати золоту середину і не перетягнути увагу з сукні на прикраси і назад. В повсякденному способі до червоної сукні підходять білі прикраси, наприклад, дрібний перли.

Вибираючи біжутерію до коралового сукні зверніть увагу на бірюзові і зелені кольори – це колірне рішення користується величезною популярністю у відомих світових дизайнерів. Також і в дзеркальній ситуації – якщо шукаєте біжутерію до бірюзового сукні, вибирайте колір корал. Особливо виграшно в кораловому кольорі виглядають великі прикраси в вінтажному стилі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.