...

Фракційний лазерний термоліз

fraxel_7Фракційний термоліз є «роздроблений» лазерний імпульс, який впливає на шкіру численними Мікропромінь. В результаті:
зникають рубці (в тому числі атрофічні, гіпертрофічні, стрії шкіри, після вугрів);
пропадають розтяжки;
звужуються розширені пори;
вирівнюється відтінок шкіри;
дрібні зморшки зникають;
глибокі складки стають менш рельєфними.
В даний час в косметології лазерный фракционный фототермолиз mlc.kz є одним з найефективніших методів лікування дефектів шкіри. Це нове покоління технології лазерного омолодження, яке істотно відрізняється від стандартної процедури.
У чому принципова відмінність? Луч роздроблений на безліч Мікропромінь. В одному імпульсі налічується від 200 до 1000 пучків світла. При таких характеристиках лазера випромінюванням пошкоджується тільки п’ята частина шкіри, яка потрапляє під вплив променя.
Неизмененная шкіра тут же починає активне відновлення зруйнованих структур. Так запускається синтез колагенових волокон, які забезпечують пружність і еластичність шкіри.
Фракційний термоліз: безпека
Класична процедура має обмеження на обробку особливо ніжних ділянок шкіри. У даної процедури таких обмежень немає. Ви можете усунути будь-косметичний недолік незалежно від кольору шкіри, масштабності проблеми і її локалізації.
Сьогодні стала можлива корекція естетичних дефектів в традиційно заборонених зонах, таких як:
зовнішні куточки очей;
шия;
зона декольте;
верхню і нижню повіку і ін.
Свідченням безпеки лазерного термолиза є також віковий інтервал – від двадцяти п’яти до сімдесяти років.
Протипоказання до фракційного термолізу наступні:
злоякісна пухлина;
загострення герпесу;
атопічний дерматит в гострій формі;
вагітність;
запалення або інфекція на ділянці впливу;
псоріаз;
епілепсія;
автозагар;
аутоімунні захворювання;
цукровий діабет.
За пару тижнів до процедури не можна засмагати на сонці або в солярії, а також проводити хімічний пілінг.
Як проводиться лазерний термоліз
Пацієнт (ка) проходить попереднє обстеження на наявність протипоказань. Перед самою процедурою ділянку шкіри обробляється антисептиком. Лікар-косметолог задає параметри лазерного пучка і починає опромінення. Больових відчуттів немає, тільки незначна поколювання. Сеанс триває 40-50 хвилин.
Кількість процедур може варіюватися від однієї до п’яти (при рубцевих змінах). Перерви між сеансами три-чотири тижні.
Косметичний ефект помітний не відразу. Остаточний результат спостерігається через один-два місяці – в залежності від особливостей організму.
відновлювальний період
Печіння, набряки, припухлості, дискомфорт проходять протягом 2-5 днів. При больовому синдромі застосовуються охолоджуючі компреси або анальгетики. Можливо помірне почервоніння шкіри, в тому числі незначний опік.
Базальний шар епідермісу відновлюється протягом доби після процедури. Клітини епідермісу злущуються протягом двох тижнів. Не рекомендується самостійно отшелушивать скоринки при їх появі.
Пацієнту необхідно два місяці захищати шкіру від прямих сонячних променів, інакше можливий розвиток гіперпігментації шкіри.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.