...

Гель-лак під кутикулу

2-1Жінки велику увагу приділяють догляду за своїми нігтями. І в цьому немає нічого дивного, адже майже всі чоловіки звертають увагу на красиві і доглянуті нігті рук.

Нещодавно на зміну звичайним лакам для манікюру прийшли нові – гель-лаки під кутикулу.

Основна відмінність гель-лаків – це їх довговічність, а також насиченість кольорів. І хоча техніка нанесення гель-лаків під кутикулу трохи складніше на відміну від звичайних, вона стає все більш популярною. Багатьом жінкам подобається покриття нігтів гель-лаком, виконаним під кутикулу, що робить манікюр дуже акуратним і доглянутим.

Перше, що потрібно зробити, це за допомогою алмазної фрези підняти валик нігтьової пластини. Це потрібно робити якісно, ​​тому що не допустимо залишати ніяких слідів птеригия або кутикули.
Далі необхідно зробити відступи. Відступи робимо на 1-1,5 мм від бічних валиків і кутикул на довжину 2/3 нігтя, після цього потрібно нанести базу на 1/3 нігтя, на самий край нігтя. Рекомендується після даного етапу просушувати нігті під ультрафіолетовою лампою.
Після просушування необхідно зробити покриття по кутикулу, не потрібно залишати ніяких відступів.
По черзі на кожному пальці відсуваємо задній валик.
Знову просушуємо нігті під УФ-лампою.
Робимо ще одне кольорове покриття. Після цього наносимо фінішний шар. Сушимо.
Щоб кутикула стала на своє місце, рекомендується обробити її маслом.
Техніка нанесення гель-лаку під кутикулу

Починаємо з ретельного миття рук і їх сушіння.
Для надання потрібної форми використовуйте керамічну або скляну пилочку, так як дані типи пилок для нігтів майже не травмують нігтьову пластину.
За допомогою лопатки відсуваємо шкіру і видаляємо шари птеригия.
Зверніть увагу, що не допускається використання ніяких масел та інших препаратів, призначених для пом’якшення кутикули. При використанні вищезазначених коштів з’являються відшарування, що призведе до нерівностей при нанесенні лаку.
Шліфуємо нігтьову пластину, за допомогою серветки знімаємо пил.
Видаляємо зайву жирність, вдавшись до дегідратором.
Наносимо шар базового покриття, при цьому потрібно захопити торець нігтя. Бічних сторонах теж не забуваємо приділити увагу.
Використовуємо малиновый гель-лак класичним способом для нанесення першого шару. Сушимо дві хвилини в УФ апараті.
За аналогією наносимо другий шар і знову сушимо нігті.
Наносимо верхнє покриття.

Як покрити гель-лак під кутикулу, не зачепивши її?

Щоб уникнути попадання лаку на кутикулу, слід вдатися до допомоги спеціальних захисних засобів. Існує досить великий асортимент всіляких захисних засобів, які мають схожий принцип роботи. За дві хвилини до початку манікюру слід нанести вищезазначене засіб на кутикулу. Після закінчення манікюру слід тільки зняти плівку, що утворилася.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.