...

З чим носити чоботи-ботфорти?

arizona_myuzЧоботи-ботфорти зі спідницею
При поєднанні чобіт-ботфортів зі спідницею діють ті ж правила, що і з ботфортами і сукнею. Коротка спідниця виглядає пішло з високими чобітьми, особливо якщо вона зроблена з шкіри або сидить на стегнах в обтяжку. Разом з тим з надто довгою спідницею такі чоботи будуть виглядати грубо. Розраховуйте на щось середнє, наприклад, на спідницю-дзвіночок до колін або пряму спідницю, яка закінчується трохи вище коліна. Для тепла в чоботи ви можете надіти гольфи – в цьому випадку вони повинні бути темніше колготок і закінчуватися не вище колінної чашечки.

Чоботи-ботфорти з джинсами
Єдині джинси, з якими доречно надягати чоботи-ботфорти, – це skinny. Прямих моделей і навіть вузьких брюк краще уникати, не кажучи вже про широкі джинсах і брюках-галіфе. Ні в якому разі не носіть високі чоботи зі спортивними штанами …

А ось чоботи-ботфорти в поєднанні з вузькими джинсами будуть асоціюватися з модним військовим стилем, якщо ви додасте до них пальто-шинель або піджак з золотими гудзиками.

Чоботи-ботфорти з легінсами
Багато дівчат вважають за краще носити чоботи-ботфорти саме з легінсами. Якщо струнка фігура дозволяє, то можете не відмовляти собі в цьому, але не забувайте поверх футболок завжди надягати щось довге: кардиган, сорочку або светр. Легінси за кольором завжди повинні бути єдині з чобітьми. Зручніше чорних футболок з чорними ботфортами поки нічого не придумано.

Чоботи-ботфорти з пальто
До чобіт-ботфортів підходить практично будь-яка верхній одяг, крім пухових курток і пальто. Підбирайте до них тренч, коротке або довге приталені пальта, пальто-піджак в чоловічому стилі або шубу з однотонного хутра. Поділ верхнього одягу може закривати частину чобота або закінчуватися вище нього, але відстань між верхом чобота і подолом пальто не повинно бути більше 10 сентиментів, особливо якщо ви носите колготки тілесного кольору.

З чим не носити чоботи-ботфорти?
Чоботи-ботфорти майже завжди без смаку виглядають з шортами, причому модель і матеріал шортів принципового значення не мають. Про широких джинсах і брюках ми згадали вище, але і з вузькими джинсами чоботи-ботфорти виглядають непривабливо, якщо джинси і чоботи «кривляться» по всій довжині ноги. Навіть якщо ви підібрали собі красиві чоботи-ботфорти, які красиво сидять і підкреслюють ваші довгі ноги, ніколи не носите їх із зухвалою одягом кричущих кольорів, з різнобарвного хутра, прозорого мережива або взагалі будь-яким одягом, до якої напрошується слово sexy. В іншому випадку вас чекають не тільки захоплені погляди чоловіків, але і свист, і відверті домагання.

Можно выбрать и заказать сапоги ботфорты на сайте. Очень низкие цены!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.