...

Як вибрати чоловічий ремінь?

chernyiy-remen-chernyie-tufli-korichnevyiy-remen-korichnevyie-tufliУ світі чоловічої моди дуже мало деталей, які дозволяють виявити індивідуальність. У відрізняє від жіночої моди, де є можливість розгулятися душі, у нас, у чоловіків, все схильне стандартам і традиціям. Виходити за рамки класики потрібно з пильною увагою до деталей. Такі аксесуари як чоловічий годинник, краватка, нагрудний і шийну хустку, запонки, затиск для краватки, підтяжки і ремінь, мабуть, це вичерпний список, де можна проявити індивідуальність в діловому етикеті. Саме про останній аксесуар, сьогодні зайде мова в цій статті.

Так чи простий ремінь, як нам здається? Упевнений, у кожного чоловіка в гардеробі є ремінь, але яку роль він відіграє насправді? Чи є ремінь частиною образу або він потрібен просто для підтримки штанів? Як вибрати чоловічий ремінь, якщо він може відрізнятися сьогодні не тільки кольором, матеріалом, бляшкою, а й виконувати різні функції для спортсмена і для бізнесмена? На всі ці та багато інших питань, я відповім в цьому керівництві.

Класичні брюки, джинси, брюки чінос, брюки хакі або будь-які інші штани не повинні спадати, якщо їх надіти без ременя. Про те, як підібрати брюки, читайте в цій статті. Як діловий костюм, так і будь-які штани, повинні бути підібрані під Ваше статура і комплекцію. Ремінь – це здебільшого засіб збагачення Вашого виду, способу. Функція стримування штанів, щоб вони не спадали – вторинна.

Поєднуйте колір шкіряних деталей гардеробу. Чорні туфлі – чорний ремінь; коричневі туфлі – коричневий ремінь. Це непорушне правило, якому потрібно слідувати, хоча деякі люди вважають інакше. Ще краще, поєднувати годинник з шкіряним ремінцем в колір туфель і ременя, але він, як раз може відрізнятися, ніж поєднання туфлі-ремінь. Однак, не слід приймати правило буквально. Якщо у Вас не звичайні туфлі, скажімо в смужку, то колір ременя не обов’язково повинен бути «смугастим». Але, загальній колірній гаммі, все ж, дотримуйтесь.

Зверніть увагу на пряжку ременя. Якщо ви виросли з часів дитинства, то слід вибирати просту класичну пряжку без написів «Dolce & Gabbana» на всю ширину. Сріблястий колір і простий вид – найкращий вибір. Але про це ми поговоримо окремо.

Ремінь, мабуть, це не та річ, на яку варто витрачатися, на відміну від костюма, взуття і годинників. Однак правило: чим краще річ, тим вона краще і якісніше, працює і тут. Ремені, виготовлені з дешевої шкіри поганий вичинки або зовсім з шкірозамінника, розтягуються і тріскаються після короткого періоду використання. Особливо якщо ви любите затягнути пасок.

Выбирайте и заказывайте ремень мужской на md-fashion.com.ua. Очень низкие цены!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.