...

Професія перукаря. Курсы навчання

stilist1Професія перукаря бере свій початок з глибокої давнини. Достовірно відомо, що ще в другому тисячолітті до нашої ери жінки прикрашали свої голови витонченими зачісками. Але якщо в той далекий час витончені зачіски могли дозволити собі тільки багаті і знатні люди, так звані «вершки суспільства», то зараз, в наші дні красиву і модну зачіску може дозволити собі абсолютно кожна людина. Модні стрижки та зачіски дивляться на нас зі сторінок глянцевих журналів, телевізійні канали мають розмаїття жіночих і чоловічих зачісок, зірки кіно та естради радують своїх шанувальників і фанатів супермодним стрижками. Але чиїх рук це справа, хто є настільки майстерним чарівником, що творить такі дива, здатним перетворити, можливо, непоказну на перший погляд зачіску в справжній шедевр.

Якщо Ви хочете опанувати цими чудовими знаннями, якщо Ви відчуваєте в собі перукарське покликання, Вам допоможуть курси навчання перукарів стилістів. Курси проводяться досвідченими фахівцями, які дадуть Вам все для того щоб Ви стали справжнім перукарем, справжнім майстром своєї справи. У француженок є навіть такий жарт, що вийти заміж набагато простіше, ніж знайти по-справжньому гарного перукаря.

 

Переваги курсів перукаря стиліста в нашому центрі

Розстрочка навчання без% !!!
Безкоштовне стажування з подальшим працевлаштуванням !!!
Гнучкий і зручний графік !!!
Міні групи по 4 людини !!!
Безкоштовно всі витратні матеріали та інструменти !!!
Безстрокова ліцензія на освітні послуги !!!
Безкоштовні пробні і відкриті уроки !!!
Висока кваліфікація викладачів !!!
Видається два документа – державного і міжнародного зразка !!!
Обслуговування моделей безкоштовно !!!
Знижки на навчання пенсіонерам і багатодітним та інвалідам !!!
Пропущені уроки можна пройти з іншою групою!
Якісне дистанційне навчання в регіонах!
Курси навчання перукарів візажистів

курси навчання парікмахеровВ процесі навчання Ви дізнаєтеся про історію перукарського мистецтва, Ви навіть навчитеся як себе правильно вести з клієнтом, Вам обов’язково розкажуть про будову волосся, про способи укладання волосся і про багато іншого, про що Вам буде необхідно знати. Курси навчання перукарів стилістів припускають навчання за такими спеціальностями: перукар широкого профілю, перукар-стиліст, перукар-універсал і перукар – міжнародного класу. Яку б спеціальність Ви не вибрали, Ви повинні знати, що Ви вибрали творчу професію, яка користувалася попитом завжди, починаючи з часів Стародавнього Єгипту і закінчуючи нашими днями. Курси навчання перукарів стилістів створені не тільки для новачків, а також для вже досвідчених перукарів зі стажем, які бажають поліпшити свої кваліфікаційні навички. Перукарське мистецтво розвивається з кожним днем, мода змінюється, змінюються інструменти перукаря. Якщо років 10 тому перукар користувався досить-таки мізерним інструментарієм, то зараз все що необхідно для створення будь-якого шедевра доступно кожному.

Якщо Ви відчуваєте в собі талант перукаря, якщо Вам подобається дарувати людям гарний настрій у вигляді унікальних стрижок і зачісок, ласкаво просимо на курси навчання перукарів.

Записуйтеся на курси навчання через http://mirrabella.com.ua/. Найвигідніші умови.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.