...

Вибiр велосипеда

src_ba32713080b4eed44a169b74a1339f30Зазвичай початківці велосипедисти недовго думають про те, як вибрати велосипед, і купують комфортні хардтейли або моделі аматорського рівня. Це універсальні велосипеди, катання на яких дозволяє зрозуміти, що саме Вас найбільше приваблює: швидкість, підкорення бездоріжжя, швидкі спуски, стрибки або спокійна їзда без «наворотів». Після чого можна вже потурбуватися придбанням більш дорогий і спеціалізованої моделі.

При підборі велосипеда дуже важливо правильно вибрати ростовку, тобто розмір рами, оптимальний для росту їздця. Кожна модель велосипеда випускається в декількох ростовках подібно до того, як одяг шиється в декількох розмірах. Кататися на велосипеді, ростовка якого мала або велика, не тільки незручно, але й небезпечно. Знаючи зростання велосипедиста, Вам не важко буде правильно підібрати розмір: досить звіритися з таблицею в статтях-підказках на нашому сайті або проконсультуватися у наших продавців.

Залежно від статі і віку райдера вибираємо оптимальну модель

Ви шукаєте байк для дорослого чоловіка? Доглядаєте жіночу модель? А може бути Вам потрібен велосипед для підлітка або малюка? Залежно від статі і віку існують різні рекомендації про те, як вибрати велосипед. Пропонуємо Вашій увазі тематичні статті-підказки:

Підбираємо велосипед для чоловіка Підбираємо велосипед для жінки Підбираємо велосипед для дитини
Кожен велосипед можна умовно розділити на дві складові: рама і навісне обладнання (колеса, вилка, педалі, ланцюги, перемикачі швидкостей і т.д.). Рівень якості і ціни рами залежить від матеріалів, з яких вона зроблена (сталь, високотянутая сталь, хромомолібден, алюміній, магній, титан, карбон), а також міцності, ваги та інших експлуатаційних характеристик. Ціна навісного обладнання зазвичай в два-три рази вище ціни рами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.