...

Як вибрати готель

fundОдним з основних складових хорошого відпочинку є вибір відмінною готелі Новий Уренгой. Практично перше місце, куди потрапляє мандрівник після аеропорту, це гостинница, де і буде жити турист всі дні відпустки.

Як вибрати хороший готель

Для початку необхідно визначитися: яким буде ваш відпустку?

Ви плануєте багато плавати і засмагати? Тоді вам потрібен пляжний готель першої лінії. Тут завжди гамірно і весело днем.

Якщо в списках ваших планів лідирують екскурсії або молодіжний відпочинок з дискотеками і барами, можна подалі від моря, але з великою територією. В номер ви будете приходити в основному ночувати.

Вибираючи готель, перегляньте уважно опис всіх послуг, що надаються. Подивіться відгуки, а так само зверніть увагу на загальний рейтинг оцінок готелю. Відгуки готелю справа суто особиста, у кожного свої запити на відпочинок. Але можливо щось вас здивує в послугах або зовсім ви передумаєте.

Зверніть увагу на кількість зірок готелю і ціну проживання. Іноді шикарний відпочинок вам піднесе готель з 3 зірками, а 4 зірки нададуть скромні номери і мінімум розваг. Але територія готелю 3 зірок зазвичай невелика, а 5 зірок передбачає наявність великої території – можна багато гуляти, не йдучи з території. Крім території, готель 5 зірок пропонує шикарну розважальну і часто оздоровчу програму. У багатьох готелях є косметичні салони з великим набором послуг, а також масаж.

Відправляєтеся відпочивати з дитиною? Перегляньте наявність дитячого майданчика, гірок в басейні, харчування для дітей. Якщо все це присутнє і готель позиціонує себе як “Сімейний”, значить вашому малюкові буде ненудно в готелі, а й компанія добереться відповідна з дітками.

Важлива річ – обслуговування номерів. Як часто прибирається в номерах, є шампуні та гелі? Наявність в номерах кондиціонера і холодильника – ці два предмети необхідні в жарку пору року.

При в’їзді в номер перевірте справність всієї техніки в номері. Сантехніка, той же холодильник, повинні бути справні. Якщо є неполадки, відразу ж повідомте персонал готелю, щоб не затьмарити свій подальший відпочинок.

Ну і наостанок, подивіться в інтернеті фотографії готелю, вид з вікна на околиці. Це важлива частина відпочинку.

Ретельно обраний готель – це основа гарного відпочинку. Краще перед відпусткою витратити час і переглянути велику кількість готелів, ніж потім переживати за неправильний вибір. У відпустці повинно хвилюватися тільки море.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.