...

SEO просування сайту та розкрутка в пошукових системах

12127497Ефект, отриманий від SEO просування не зникне за один день. У разі, коли просування https://vt.ua зроблено правильно, то навіть при відсутності робіт з оптимізації і контенту сайту він може ще до року утримувати лідируючі позиції в Яндекс, Google і Rambler.
Підвищення довіри до бренду
За результатами usability досліджень сайтам з пошукової видачі інтернет-користувачі довіряють, ніж до знаходяться поруч рекламних оголошеннях. Пошукові алгоритми націлені на задоволення запитів користувачів та вершини у видачі безумовно несуть в собі ефект підвищення довіри до компанії.
Майже будь-яку активність, яка впливає на дані показники, можна відстежити і побачити принесла вона прогнозований результат.
Що ми не контролюємо, тим неможливо керувати. SEO просування має зрозумілі метрики у вигляді кількості візитів, відвідувачів сайту, а також статистичних показників у вигляді середніх значень часу перебування на сайті і глибиною перегляду сторінок. Майже будь-яку активність, яка впливає на дані показники, можна відстежити і побачити принесла вона прогнозований результат. При наявності прозорої вимірюваності SEO послуги в середньому обходяться дешевше щодо інших способів просування, при розрахунку на залученого відвідувача сайту.
В Яндексі використовується більше 200 показників, що впливають на ранжирування сайту. У кожного з показників при цьому є свою вагу, з яким він враховується для розрахунку позиції в пошуку. Однією із значущих позицій є показник зручності сайту для користувача. З лютого 2016 року Яндекс окремо став виділяти UX для мобільних пристроїв, тобто наявність у сайту адаптованої для мобільних пристроїв версії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.