...

Отримання довідки про несудимість

indexДля отримання довідки про несудимість необхідні наступні документи:

Копія чинного паспорта;
Заява (заповнена анкета).

Довідки про несудимість в Mypassport видаються як для внутрішнього використання в країні, так і для надання в посольства для виїзду за кордон.

На ринку пропонують послугу легалізації довідки про несудимість, дана послуга іноді потрібна для того, щоб довідка визнавалася і приймалася до розгляду за кордоном.

Про підстави, за якими надаються довідки про перевірку за обліками МВС України про наявність або відсутність судимості, поговоримо далi.

1. Громадяни України та іноземці, які проживають в даний момент на території України.

Можуть скористатися нашими послугами по витребуванню довідки про несудимість. Довідка про несудимість видається як для внутрішнього використання в Україні, так і для надання в посольства для виїзду за кордон. Довідка про несудимість видається в МВС України в м Київ.

Для оформлення такої довідки Вам необхідно надати копію чинного паспорта, а також заповнену українською мовою анкету. Всі необхідні дані Ви можете передати по факсу або вислати у відсканованому вигляді на e-mail, зазначені нижче або на сторінці “КОНТАКТИ” в залежності від обраного вами офісу.

2. Громадяни України, які проживають за кордоном

Громадяни України, які проживають за кордоном, і громадяни іноземних держав, які коли-небудь проживали на території України, можуть скористатися нашими послугами по витребуванню довідки про несудимість. Довідка про несудимість видається в МВС України в м Київ.

Вам необхідно передати копію Вашого дійсного паспорта та заповнену українською мовою анкету факсом або вислати у відсканованому вигляді на e-mail.

Бюро перекладів при необходимоти надасть Вам послуги з переказу документів як дипломованими, так і акредитування при консульствах перекладачами на іноземні мови, такі як англійська, німецька, французька, іспанська, португальська, чеська та інші.

Ви також можете обговорити з консультантом здійснення платежу іншим, не зазначених нами і зручнішим для Вас способом. При необхідності, ми можемо вислати довідку про несудимість Вам міжнародної експрес-поштою або цінним листом в будь-яку точку світу. Ця послуга оплачується окремо, в залежності від географічного розташування (віддаленість) пункту доставки та вартості експрес-пошти (зазвичай, вартість цієї послуги становить еквівалент 50 доларів).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.