...

Переїзд речей за кордон

4У наш час переїзд за кордон на постійне місце проживання вже не став чимось оригінальним. Безліч людей працюють, навчаються і проживають постійно за кордоном, і, звичайно ж, перед ними рано чи пізно постає питання про те, як переїхати і перевезти свої домашні речі за кордон? У нашій статті ми розповімо про деякі аспекти переїзду і підкажемо, на що слід звернути особливу увагу, збираючись переїжджати за кордон.

Зараз існує безліч компаній-перевізників, які повністю здійснюють весь комплекс послуг з перевезення домашніх речей за кордон, так що вам самим не варто замислюватися і вирішувати цю нагальну проблему, досить просто оплатити всі витрати, і все зроблять за вас.

У пакет послуг з перевезення домашніх речей за кордон входить завмер обсягу, ваги і кількості багажу, підбір відповідного транспорту, за допомогою якого будуть перевозитися домашні речі, встановлюються терміни, в які буде доставлено ваше майно, упаковка багажу, складання номенклатури речей, розраховуються всі витрати на перевезення, включаючи митні збори і збори, міжнародні витрати і т.п. Потім складається довіреність, додаються всі необхідні документи на перевезення вантажу. Якщо ви перевозите культурні цінності, то на них необхідно оформити спеціальний дозвіл в Міністерстві Культури. Далі здійснюється відправка речей до місця призначення.

З компанією-перевізником mmtrans.com.ua ви укладаєте договір, в якому відображаються всі пункти і нюанси, пов’язані з переїздом в іншу державу, будь то Азія, Європа чи Америка. Це стосується і будь-якого виду перевезення, будь то перевезення особистих речей, перевезення меблів або офісного обладнання.

Російська Федерація передбачає безмитне вивезення домашніх речей за кордон. Але в країнах Євросоюзу та Сполучених Штатах Америки ввезення речей обкладається митом, про тарифи, встановлених на території країни, куди здійснюються переїзд, краще ознайомитися на місці, звернувшись до співробітників дипломатичних консульств.

Варто заздалегідь проконсультуватися у фахівців про вивезення речей за кордон, що становлять культурну цінність або які мають особливі умови вивезення, наприклад перевезення антикваріату. Взагалі, про всі нюанси краще дізнаватися заздалегідь і відправлятися в іншу державу будучи підготовленим юридично, щоб потім не потрапити в неприємну ситуацію, та ще й в іншій країні.

Перевіз тварин також здійснюється за певною схемою. Всі домашні вихованці повинні мати ветеринарні довідки з відомостями про щеплення, а собаки і кішки повинні мати мікрочіп, що містить всі відомості про тварину, це вже давно стало нормою і вам варто це врахувати. Якщо ви перевозите п’ять і більше тварин, то перевезення обов’язково повинна проходити прикордонний контроль, де на кожній прикордонній станції ваших тварин перевірятиме ветеринарна комісія.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.