...

Вибираемо газову варильну панель

gas-varochn-poverhn-kak-vibrat-01.jpgШвидко вирішувати повсякденні справи і творити на кухні, не поступаючись смаком навіть складних страв – просто, коли є хороша побутова техніка. Але яка фірма краще, і як правильно вибрати варильну газову панель, щоб дивувати кулінарними здібностями, полегшити клопоти по дому і витрачати більше часу на сім’ю і друзів? Для правильного вибору потрібно приділяти увагу кожній дрібниці – від основних характеристик до кольору. Тільки так можна придбати модель, ідеально відповідну вашим потребам, бажанням, способу життя і інтер’єру.

Яка газова панель краще – залежна або незалежна. Мы змогли прочитать тут.

На газі за краще готувати багато – і кулінари-аматори, і професійні кухарі. Причина криється в точності регулювання температури і почутті затишку, що виникає при готуванні на відкритому вогні. Однак техніка повинна бути комфортна у всьому.

Вирішуючи, яку газову варильну панель краще купити, віддайте перевагу незалежної моделі з власними органами управління, що має вагомі переваги. З одного боку – вона встановлюється де завгодно, що розширює можливості планування кухонного простору. З іншого боку – немає необхідності думати, як вибирати варильну газову поверхню так, щоб вона була сумісна з духовкою.

Яка поверхню краще для газової панелі – від краси до практичності

Сучасна техніка для щоденного використання чудово вписується в інтер’єри, але зовнішня привабливість швидко піде на другий план, коли матеріал панелі конфорок не виправдає очікувань.

Які газові варильні панелі краще вибирати, щоб позбавити себе від зайвої роботи? Ті, які не тільки красиві, але і прості в обслуговуванні. Коли матеріал газової вручений поверхні вимагає мінімуму часу і зусиль для очищення, клопоту по будинку стає менше.

Нержавіюча сталь. Класичні панелі, які стримані і суворі по дизайну, практичні з точки зору ударопрочности і зручності догляду, але дряпаються жорсткими металевими губками.
варильна газова панель яка краще
Емальована сталь. Найдешевший матеріал для газової варильної поверхні, без праці очищається будь-якими засобами – рідинами, кремами і порошками, але вписується не в усі інтер’єри.
Стеклокерамика. Елегантні панелі, довговічні і стійкі до утворення сколів, але дорожчі і вимагають уважного вибору миючих засобів без абразивних включень.
Загартоване скло. Близький за зовнішнім виглядом до стеклокерамике матеріал, дешевший, стійкий до точкових ударів, але він має схильні пошкоджень кромки.
Визначаючи для себе, яка поверхня краще підходить для газової варильної панелі, не варто забувати про решітки, що відрізняються матеріалом і формою. Традиційний чавунний варіант масивний, але не пошкоджується при експлуатації, сталевий легкий, проте менш міцний. Окремо потрібно відзначити індивідуальні решітки для конфорок – вони зручні в догляді за рахунок компактних розмірів і можливості окремого знімання.

Як правильно вибрати газову варильну панель з урахуванням комплектації

Яку варильну газову панель краще купити, щоб вона стала ідеальним рішенням для кухні та зайняла в ній центральне місце? Ту, яка гармонійно впишеться в інтер’єр і об’єднує в собі зручність використання і великий функціонал, який підбирають «за інтересами» – розміром і складом сім’ї або кулінарним здібностям.

Як не помилитися і вибрати варильну газову поверхню «під себе»? Визначити обов’язкові функції і комплектацію:

Кількість конфорок. Панелі з двома пальниками підходять для маленьких кухонь і тих, хто рідко готує. Моделі з чотирма конфорками, що відрізняються за розміром і потужності, дозволяють створювати свій кулінарний центр, отримувати різні порції і складні страви.
Газ-контроль. Механічна автоматика відповідає за припинення подачі газу і безпеку. Згаслі від протягу або залите киплячою рідиною полум’я не призведе до витоку завдяки відключенню конфорок.
Електропідпал. Відкривання і запалювання газу одним плавним рухом без запальничок та сірників. Електричний розпал конфорок забезпечує комфорт і дозволяє відмовитися від зайвих речей на кухні.
Таймер конфорок. Готувати простіше, якщо не потрібно постійно стежити за часом. Можливість задавати час роботи для кожного пальника полегшує життя і «розв’язує руки», дозволяючи спокійно займатися своїми справами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.