...

Як створити сайт, який дає високу ефективність для бізнесу

otkrytije_biznesa_2Рідкісний керівник комерційної компанії перед розміщенням замовлення на створення сайту для свого бізнесу може повірити, що його сайт не володітиме необхідною ефективністю. Інакше резонно виникає питання: а навіщо взагалі тоді створювати сайт, якщо він не приносить бізнесу компанії потрібні дивіденди, а є просто тягарем?

Але якщо прогулятися по сайтам великої кількості комерційних компаній, подивитися на лічильники відвідуваності, то дуже можна швидко прийти в стан жаху від того кількості практично мертвих і не ефективних сайтів. Їх лічильники рідко відриваються вище показника 10 відвідувань на добу. А про такі події на сайті, як активні дії користувача (розміщення замовлення, відправка інформаційного запиту до керівників компанії або аналогічні дії) можна взагалі на пальцях порахувати.

Чому ж так йдуть справи? Напрошується логічний висновок, що ефективність сайту для розвитку бізнесу і залучення нових клієнтів – занадто перебільшені. Але в той же час у всіх на слуху як мінімум десятки компаній, які дійсно успішно розвивають свій бізнес за допомогою сайтів, сторінок в соціальних мережах та інших інтернет-ресурсів. Про те, як правильно створити ефективний сайт, як не потрапити в список “мертвих сайтів”, і піде мова в цій статті.

У будь-якої комерційної компанії є тільки один головний показник її ефективності – її прибутковість. Всі інші показники є просто допоміжними для захоплення прибутковості компанії. Саме тому на багатьох настановних нарадах, на яких були представники нашої студії, з нашими замовниками можна було зустріти дуже точний, але кілька дурнуватий питання: “а скільки прибутку принесе нам сайт, якщо ми замовимо його розробку у вас?”. Який питання у замовника, такий і наша відповідь йому. Зазвичай він звучить приблизно так: сайт може дати до 20% зростання прибутковості компанії в короткостроковій перспективі, при дотриманні всіх наших рекомендацій, а в деяких випадках – 25% і більше. Розповідати все точки вліяінія сайту на прибутковість компанії на найпершому нараді по створенню сайту – і трохи нудно для наших замовників, і досить нееефектівность з точки зору іспользоанія часу, для наших фахівців.

Замовляйте створення сайту київ на site-studio.biz. Дуже низькi цiни.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.