...

Устаткування для фаст-фуду: як вибрати?

profilaktykaКафе, що пропонують фаст-фуд – це такі заклади громадського харчування, які досить давно проникли в нашу країну і дуже швидко поширилися по її території, завоювавши собі більш ніж значну аудиторію. На нашому ринку представлена ​​дана область як компаніями з нашої країни, так і іноземними фірмами. Тут є окремі самостійні заклади, є великі мережі. Список ширшає день у день, отже, якісне обладнання для подібного громадського харчування завжди буде в ціні.

Оборудование для фаст фуда, належить до класу професійної техніки для кухні, причому це дуже своєрідна категорія. Продуктивність даного виду виробів повинна бути на висоті. Кафе швидкого харчування мають одне яскраво виражену відмінність – це потік клієнтів, який дуже великий. Отже, тут обладнання функціонувати зобов’язана без зупинок протягом багатьох годин. Таким чином, до всіх елементів пред’явлені вимоги дуже високі як в аспекті продуктивності, так і надійності.

Що за обладнання використовується в тих кафе, де пропонують фаст-фуд? Конкретні машини будуть визначатися в залежності від специфіки заданого кафе. Як правило, список в себе включає спеціальні машини, необхідні, щоб готувати холодні напої. Тут прийнято використовувати міксери і блендери, а також прилади для вичавлювання соку. Не обійтися і без машини, яка вміє готувати попкорн. Апарат справляється з приготуванням даного продукту в великому обсязі, використовуючи в роботі зерна і масло кокоса, спеціальні солі і добавки, наповнювачі. Багато зацікавлені в придбанні апаратів, які вміють готувати цукрову вату. Варіанти бувають двох типів – з ТЕН і спіраллю. Як правило, машини вміють готувати вату з різними смаками. Обов’язково кафе фаст-фуду повинно мати в своєму розпорядженні холодильне обладнання. Тут буде зберігатися морозиво, зберігатися напівфабрикати. Окремі машини використовуються для охолодження соку.

Корисним обладнанням для кафе швидкого харчування стає гриль. Дана техніка буває різною. Для курей це можуть бути креслень варіанти, модель може бути вертикальної або шампурний. Розрізняють електричні та газові різновиди. Різні агрегати здатні одночасно працювати з різною кількістю тушок – є зовсім маленькі, розраховані на одночасне приготування лише 8 курочок, а є і такі, куди можуть поміститися 84 одночасно. Не варто забувати і про те обладнанні, яке дозволяє готувати страви гриль. Грилі бувають роликовими, бувають також притискними. Є ті, на яких готується барбекю, є парові моделі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.