...

Прикраси з коралу

braslet-iz-krasnogo-koralla-3339Мабуть, складно знайти такий всесвітньо популярний природний матеріал, який настільки затребуваний при створенні якісної біжутерії та прикрас, як корал.

Прикраси з коралів – це гарантоване чарівність і цілий ряд супутніх переваг і вигод. Зовсім не випадково в перекладі з арабського «Таран», означає «амулетний камінь». З давніх часів коралі та інші прикраси використовуються в якості найсильніших енергетичних оберегів. Фактично всі прикраси з коралів – це амулети, що захищають своїх власників від пристріту, псування, хвороб. Історично зафіксовано, що древні греки використовували амулети з червоних і рожевих коралів для залучення успіху і щастя в своє життя. У багатьох стародавніх культур Океанії і Південній Азії корали вважалися символами безсмертя. Про це надзвичайно красивому і екзотичному матеріалі людство дізналося не одну тисячу років назад! Навіть вчені в давнину визнавали цей мінерал незамінним в боротьбі з темними силами. Наприклад, знаменитий учений Парацельс стверджував, що корали відлякують злих духів! Рекомендується брати їх з собою в подорож або далеку дорогу. Камінь дуже чуттєвий, теплий, що володіє особливою енергетикою. Допомагає знайти сімейне і особисте щастя.

У чому ж секрет коралів? Звідки в них з’явилися унікальні цілющі і магічні властивості? По-перше, ці безцінні дари морів і океанів переповнені силою природи і корисними речовинами. По-друге, корали – це ні що інше, як стовідсотково натуральний природний матеріал – затверділий вапняний скелет морських безхребетних тварин! Каменем корали називають лише умовно через твердості і міцності матеріалу. Це навіть не рослини. Мальовничі коралові «деревця» представляють собою колосальний джерело енергетично активних мікроелементів.

Купити прикраси з коралами сьогодні можна практично в будь-якому куточку Землі. На вибір модниць пропонується широка палітра кольорів. Це дивно, в природі налічується до 350 відтінків коралів! Коралові «деревця» бувають білими, червоними, жовтими, блакитними, рожевими, кремовими, пурпуровими, золотистими, фіолетовими і навіть чорними! До того ж сьогодні навчилися фарбувати корали в найчарівніші кольору. Чого тільки варті намиста і намиста з яскраво-червоні-червоних коралових гілочок! Фантастично красиві прикраси, здатні перетворити будь-яку жінку.

По ссылке допоможуть Вам вибрати і купити прикраси з коралами чудової якості за доступною вартості.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.