...

Як вибрати багажник на дах автомобіля

58d28ef4b6b53З вибором багажника на дах допоможуть визначитися деякі факти. По-перше, потрібно враховувати, які саме вантажі планується перевозити. По-друге, потрібно враховувати конструктивні особливості самої машини, тому як деякі види багажників можуть підходити одній машині і будуть зовсім не придатні для іншого. І по-третє, звичайно ж, важлива вартість.

Багажники на дах підрозділяється на кілька груп залежно від кріплення. Якщо на даху автомобіля є рейлінги, а саме поздовжні дуги, то вам буде потрібно змонтувати поперечки для установки багажника.

Поперечки – це сталеві планки прямокутного або овального перетину. Поперечки кріпляться до рейлингам за допомогою кріпильної системи крокодил. Гумові прокладки забезпечать збереження рейлінгов, а замок-секретка убезпечить їх від несвоєчасного демонтажу.

Якщо ж на автомобілі гладка дах, то знадобиться маса кріплень. За допомогою притисків різних по конфігурації, які перебувають в області кузова, дверного отвору і спеціально позначених виробником ділянок і розміщується кріплення.

У таких випадках богажник складається з універсальних дуг, опор дуг і комплекту адаптерів (елементи для монтажу системи). У російських автомобілях на даху можуть розташовуватися водостоки. Е

Типи багажників на дах http://www.multibox.com.ua/select_trunk/opel/, в залежності від вантажу:
Автобокси, різні за обсягом і потрібні для зручного перевезення будь-яких вантажів
Аксесуари для кріплення човнів
Аксесуари для перевезення велосипедів, які можуть бути встановлені на даху або на задніх дверях машини.
У багажниках на дах з аеродинамічними дугами розташовані дві дуги, які кріпляться на рейлінги автомобіля за допомогою стійок. Дуги багажної системи зроблені з алюмінієвого сплаву, який значно міцніший, ніж звичайний алюміній, завдяки спеціальній термообробці. Анодіровка запобіжить вплив ультрафіолету і агресивних середовищ.

Зовні алюмінієві поперечки мають стандартні розміри. Аеродинамічний профіль спеціального перетину зменшує гучність багажної системи при великих швидкостях автомобіля. До того ж можна встановлювати на аеродинамічну систему додаткові аксесуари російських або закордонних виробників.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.