...

Масова затримка виплат при ДТП страховиками

В Україні масова затримка виплат при ДТП страховикамиСтрахові компанії сьогодні перебувають у кризі, через що багатьом водіям стало важко отримати відшкодування в разі дорожньо-транспортної пригоди. У результаті багато автолюбителів перестають страхувати свої авто.

На думку економістів, ряд страхових компаній втратили дуже великі гроші, оскільки свої резерви за законом тримали на депозитах. У той же час подорожчали страхові поліси, а от кількість клієнтів, що бажають їх придбати, навпаки зменшилася. Все це призвело до складної ситуації у сфері страхування, вважає президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

«Раніше багато громадян брали кредит і страхували автомобілі – це була добре працююча система. Зараз цього практично немає», – розповів «Обозревателю» експерт. На думку Охріменка, на сьогоднішній день в Україні з 40 працюючих страхових компаній більш-менш стабільно виплачують страховки лише вісім. «Але навіть з них є дві великі компанії, які реально вам постараються не заплатити», – говорить економіст.

Интересует выкуп авто после ДТП? Обращайтесь к специалистам expressvykup.com.ua. Самые выгодные условия!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.