...

Нововведення для власників іномарок в Україні

Нововведення для власників іномарок в УкраїніМінімальний термін експлуатації автомобіля за кордоном, у разі його імпортування в Україну, зменшився з 1 року до 6 місяців. Днями, уряд прийняв закон, в якому йдеться про те, що тепер мінімальний термін експлуатації автомобіля за кордоном зменшився з 1 року до півроку (у разі його перевезення для постійної експлуатації).

При цьому, іноземним громадянам, які отримали офіційний дозвіл проживання в Україні на постійних основах, не дозволяється передавати особистий автотранспорт у володіння або користування на певний період іншим особам, які проживають на території України. Це буде можливо зробити виключно у випадку офіційного отримання дозволу в органах доходів і зборів.

Прийнятий законопроект містить і інші нововведення. Цифри складуть 430 євро (замість 1 000) для пропускних пунктів морського і повітряного транспорту і 300 євро (замість 500) – через інші пропускні пункти. До законопроекту включене роз’яснення, де вказується про те, що даний документ був створений в рамках активного запровадження європейських норм в українське правове поле.

Автор: Ірина Колесник

One comment

  1. Меньше будут мутить с машинами на европейских номерах. Только ленивый серчас так не делает – купил за 1000 баксов и ездишь без растаможки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.