...

Процесори Intel Core i7-6950X Broadwell-E з десятьма ядрами вийдуть на початку літа

Процесори Intel Core i7-6950X Broadwell-E з десятьма ядрами вийдуть на початку літаIntel почне виробництво мікросхем Broadwell-E в проміжку з кінця квітня по середину червня 2016 року, згідно з перспективним планом Intel по випуску процесорів для настільних комп’ютерів. Офіційний анонс процесорів Intel Core i7-6800 / 6900 намічений на кінець другого кварталу. Точна дата буде визначена пізніше, але існує велика ймовірність, що Intel анонсує нові «екстремальні» процесори в ході виставки Computex +2016, яка проходить на початку червня. Раніше передбачалося, що Intel покаже нові мікросхеми на виставці International CES в січні або на CeBIT в березні.

Оскільки слайд, що відображає плани компанії станом на першу половину листопада цього року, поширюється неофіційно, його справжність і точність наведеної в ньому інформації не можуть бути якось підтверджені.

Причини чергової затримки мікропроцесорів сімейства Broadwell-E невідомі. Враховуючи той факт, що компанія планує представити Intel Xeon E5 v4 з 22 ядрами на початку року, малоймовірно, що затримка десятиядерних мікросхем викликана низьким рівнем виходу придатних кристалів за технологією 14 нм.

Цікаво відзначити, що Intel планує представити перші мікропроцесори на базі мікроархітектури Kaby Lake восени 2016 року, а вже взимку +2016 – 2017 випустити високопродуктивні чіпи Kaby Lake-S. Таким чином, c точки зору мікроархітектури, HEDT мікросхеми Intel будуть відставати від звичайних CPU компанії на два покоління вже до кінця 2 016.

Корпорація Intel не підтверджувала і не спростовувала неофіційну інформацію про терміни виходу і характеристики процесорів Broadwell-E.

Автор: Ірина Колесник

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.