...

Chrysler PT Cruiser перетворили в пікап

Chrysler PT Cruiser перетворили в пікапБолгарське тюнинг-ательє Carbon Motors переробило хетчбек Chrysler PT Cruiser в дводверний пікап. Новинка, названа PT Cruiser Widebody, отримала особливий кузовний обвіс і інтер’єр.

Задню частину кузова п’ятидверного автомобіля замінили невеликий вантажний платформою. Ширина машини збільшилася з 1700 до 2000 міліметрів. Крім того, PT Cruiser обзавівся новими бамперами, розширеними колісними арками та іншими бічними «спідницями».

У салоні з’явилася абсолютно інша центральна консоль. Рульове колесо, сидіння, приладову панель, передні стійки і ряд пластикових елементів обтягнули шкірою. Про які-небудь технічні зміни особливого «Крайслера» не повідомляється.

Хетчбек Chrysler PT Cruiser був у випуску ще з 2001 і тривав до 2010 року. Під кінець свого життєвого циклу модель пропонувалася з 2,4-літровим  мотором на бензин, що розвиває 150 кінських сил і 220 Нм крутного моменту, а також з наддувним агрегатом аналогічного об’єму потужністю 230 сил (332 Нм). Трансмісії – 5-ступінчаста «механіка» або 4-діапазонний «автомат».

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.