...

Чай з корицею вранці – секрет здоров’я і бадьорості взимку

Чай з корицею вранці - секрет здоров'я і бадьорості взимкуУ холоди дієту дотримувати дуже важко, тому медики радять у ранкові години вживати спеціальний зимовий напій. Він не тільки допоможе зігрітися і стати джерелом вітамінів в холодну пору року, але і дозволить скинути кілька кілограмів, якщо вживати його щодня.

Вітамінний гарячий напій для схуднення – цієї чай з корицею та з лимоном. Він заряджає бадьорістю, зігріває перед виходом на вулицю, є «постачальником» найбільш важливих вітамінів взимку. З таким напоєм кожна жінка забуде про застуди і про зайві кілограми. Цей ароматний чай найкраще випивати натщесерце, тому його можна приготувати ввечері і залишити до ранку в термосі.

Для приготування вам потрібно взяти дрібку меленої кориці, кілька часточок лимона, пару ложок меду і окріп. Для більше ефекту можна додати до цих інгредієнтів ложку листового зеленого чаю. Підійде і чорний чай, головне, щоб він був високої якості.

Щіпку кориці та лимонні дольки опустіть в термос і залийте 500 мілілітрами окропу, потім додайте чайну ложку чорного або зеленого чаю (за смаком). Закрийте термос і залиште напій на кілька годин. Вранці налийте його в чашку, дайте трохи охолонути і покладіть ложку меду.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.