...

До 2019 року електронні гаманці стануть найпопулярнішим методом оплати в Інтернеті

До 2019 року електронні гаманці стануть найпопулярнішим методом оплати в ІнтернетіЕксперти вважають, що в 2019 році за допомогою електронних гаманців у всіма світі будуть здійснюватися платежі на суму $ 647 млрд. За даними дослідження WorldPay, до 2019 року електронні гаманці стануть популярними кредитними і дебетовими картами при оплаті товарів і послуг в Інтернеті, передає PaySpaceMagazine.

Експерти вважають, що в 2019 році за допомогою електронних гаманців у всьому світі будуть здійснюватися платежі на суму $ 647 млрд. При цьому в середньому обсяг платежів через кредитні картки складе $ 577 млрд., а через дебетові – $ 412 млрд.

Донедавна електронні гаманці були частиною роздрібних гігантів, включаючи Alipay (Alibaba) і PayPal (eBay). Тепер на ринок електронних гаманців вийшли нові гравці, такі як Visa Checkout, MasterPass і ChasePay.

Крім того, з’явилися також і інші конкуренти, які до цього ніколи не займалися платежами. Мова йде про компанії Apple з її платіжною системою Apple Pay, Samsung – Samsung Pay, і Google, яка представляє Android Pay.

Експерти передбачають, що до 2019 року альтернативні методи оплати, включаючи електронні гаманці, пряме дебетування та банківські перекази, складуть 55% від загального обороту електронної комерції. Тим не менш, це менше, ніж попередні прогнози компанії WorldPay.

За даними дослідження, в Північній Америці в 2014 році альтернативні методи оплати склали всього 28% від обороту електронної комерції (платіжні карти – 72%), в Європі, на Близькому Сході і в Африці – 49% (платіжні карти – 51%), в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні – 58% (платіжні карти – 42%), і в Латинській Америці – 25%, в порівнянні з платіжними картами, частка яких склала 75%.

Даний доповідь було зроблено компанією WorldPay на основі вивчення 30 країн, включаючи Австралію, Бельгію, Бразилію, Канаду, Китай, Францію, Німеччину, Індію, Японію, Нідерланди та Польщу.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.