...

Велозу: За 4 роки в Україні я виріс як футболіст

Велозу: За 4 роки в Україні я виріс як футболістМігел Велозу – напівзахисник «Динамо», розповів про виступи за київський клуб і про свої майбутні плани.

«Перемогу над Порту була дуже важливою, тому що тепер потрапляння в плей-офф залежить від нас. Перемога у матчі з Маккабі увійде в історію Динамо, так як київський клуб не грав на цій стадії Ліги чемпіонів протягом п’ятнадцяти років. Крім того , зараз ми займаємо одне з двох лідируючих місць в турнірній таблиці чемпіонату України, а це означає, що у нас є всі шанси поборотися за чемпіонство вкотре», – почав португалець.

«За всі чотири роки роботи в Україні я, як футболіст, виріс і став значно досвідченішим. Кожен день в Динамо я намагався покращувати свій рівень. Я ще не спілкувався з керівництвом киян на рахунок питання мого майбутнього. Всі чудово розуміють, що я професійний гравець, і до останнього дня свого контракту буду трудитися на благо Динамо», – продовжив Велозу.

«Серія А? Я дуже хотів би повернутися до Італії. У країну, де я жив довгий час, і чемпіонат якої мені дуже подобається. Уподобання? Подивимося, які клуби проявлять інтерес до мене. Фіорентина? Це клуб, який завжди бореться за перші місця. Мілан? Це команда має велику історію та традиції. Дженова? У цьому колективі мені пощастило грати», – підсумував хавбек.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.