...

Як чистити кисті для макіяжу

Як чистити кисті для макіяжуМи впевнені, що у кожної дівчини є хоча б одна кисть для макіяжу! А значити питання: «Як чистити кисті для макіяжу» – переходить з чистої теорії в практику. Ми зібрали інформацію про те, як найзнаменитіші візажисти світу доглядають за найважливішим інструментом гарного макіяжу.

Ми вирішили дізнатися думку відомих стилістів по макіяжу про те, як вони підтримують чистоту своїх інструментів, враховуючи, що їм доводиться працювати з багатьма моделями (їх обличчями, повіками, контуром очей), очищати їх особи від залишків макіяжу, жиру, пилу, де завжди можливе попадання бактерій на поверхню шкіри.

Том Пешо (Tom Pecheux)

Я люблю використовувати органічне мило для очищення кистей. Наприклад, Savon De Marseille Olive Oil Soap, воно мені подобається в твердому вигляді, тоді я просто можу потерти пензлик, намилити і сполоснути. Я роблю це кожного разу після використання кисті. Якщо у мене не так багато роботи, я мию кисті з милом і залишаю сохнути під кондиціонером, тоді вони залишаються м’якими. Якщо дуже поспішаю, я кладу їх прямо на радіатор або сушу за допомогою фена. Що стосується синтетичних пензликів для губ або консілера, я використовую санітарний засіб для рук кожного разу після їх використання.

Бо Нельсон (Beau Nelson)

Я чищу натуральні кисті за допомогою блендера Beautyblender Solid Blendercleanser, відмінний пристрій, не займає багато місця, можна брати з собою. Я також користуюся кондиціонером для волосся, залишаючи волосяні кисті відмокати приблизно на годину. Для синтетичних пензликів я волію мило Dawn, добре відмивають косметичні масла, силікон, використовувані в макіяжі. Мені дуже подобається Sigma Beauty Spa Brush Cleaning Glove, за допомогою цих двох засобів мої кисті завжди чистіше, ніж були раніше.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.