...

Сонячна електростанція чи депозит, що вигідніше?

Сьогодні набагато вигідніше власні заощадження вкладати в прогресивні та інноваційні технології, створюючи власний бізнес.

У реаліях сьогодення є нові області економіки, які яскраво демонструють стійкий скачо навіть в кризу. Будь то приватна особа, фірма або іноземний інвестор.

Сьогодні найкращий стабільний та надійний депозит – це сонячна електростанція або який інший проект по енергоефективності.

Сонячні станції, як виявилося, – вигідні інвестиції. На фоні цієї нестабільності банківської системи, вкладати гроші вигідніше в сонячну станцію, ніж у депозит.

Підтвердженням того, що власна домашня електростанція є найкращим вкладенням грошей, служить чинне законодавство. Згідно з останніми змінами держава зобов’язалася викуповувати весь обсяг електроенергії виробників, які уклали відповідні договори.

Ціни, аж до 2030 року прив’язані до європейської валюти, що позначає стабільний прибуток і швидку окупність інвестицій. В таких умовах бізнес структури практично відразу отримують прогнозований дохід, а власники домашніх станцій забезпечують собі повну енергетичну незалежність.

Великий вибір надійних сонячних електростанцій для будинку, по недорогій ціні, дивіться на сайті https://prel.prom.ua/g10284535-sonyachn-elektrostantsj-zelenij

Сонячна фотоелектрична станція – це відмінна альтернатива не тільки банківським депозитам, але і повноцінна заміна маленьких українських пенсій. Прості розрахунки показують, що в порівнянні з максимальними річними ставками в 7%, електростанції приносять стабільні 15-17% річних. Це при тому, що вкладення окупаються протягом семи років, а термін служби сонячних панелей складає приблизно 25 років.

На сьогодняшній день середня ставка на невеликий строк гривневими депозитами для фізичних осіб в гривні складає 15%. З початку 2017 року ставка по аналогічним депозитам була в межах 16,5%. Середньостатична ставка за довгостроковими вкладами (від 1 року) для населення в гривні складає 16,1%. А вже в 2017 році вона стала 18,3%. Експерти, відзначають що ставка може знижуватись на кінець 2017 року. Ставки ж депозитів у валюті в Україні найвищі в Європі і одні з самих високих в світі.

Результат пошуку зображень за запитом "сонячна електростанція чи депозит"

З огляду на побоювання наших жителів надавати свої фінанси банкам у депозит, прибудинкова сонячна станція є найкращим джерелом пасивного доходу, яке можливо контролювати самому. Завдяки значному зниженню вартості сонячних елементів, зменшуються і строки окупності цих проектів. Два-три роки тому приватна сонячна станція коштувала $ 10 тис. та її срок, щоб окупилася був 10 років, то зараз вона коштує $ 6-8 тис. І окупиться за 5-7 років.

Впевненості у правильності таким інвестиціям додають гарантії виробників сонячних панелей та іншого необхідного обладнання. Зазвичай вона становить 25 років стабільного генерування електроенергії в зазначених обсягах.

Сонячна енергетика – це не тільки вигідна та приваблива пропозиція для приватних користувачів, але і значна складова енергетичної безпеки нашої країни.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.