...

Особливості проведення тайського масажу

29-taiskii-masaj-1goloviІснує безліч видів масажів. Одні допомагають розслабитися, інші ж спрямовані на лікування певних частин тіла і психологічних проблем (депресії, неврозу, апатії і т.д.). Так чи інакше, після будь-якого масажу відчуваєш себе по-іншому, оновленим і повним сил, яких часом так не вистачає.

Одним з найпопулярніших видів, є тайський масаж. Він виконується по старовинній техніці, і далеко не кожен сучасний масажист нею володіє. Ця техніка бере свій початок в стародавньому Таїланді, де він використовувався в традиційній медицині.

В основу тайського масажу лягло точковий вплив на певні частини тіла людини. Масажист повинен знати, де знаходяться певні точки, які відповідають за ваше фізичний і емоційний стан. За допомогою маніпуляцій з цими точками, тайський масаж може поліпшити ваше кровообіг, посилити нервову систему, а також розслабити ваші м’язи та сухожилля.

Тайський масаж виконується на різних частинах тіла. Одним з популярних його видів є тайський масаж стоп. Після нього ви відчуєте ніби крокуєте по хмарі і надовго забудете про болі в стопах.

Тайський масаж у Львові http://bezvuliak.com/service/massage-4 виконують в кількох спа салонах. Далеко не кожен такий салон може запропонувати вам випробувати на собі справжню техніку даного масажу. Тільки досвідчені фахівці володіють нею. Саме з цієї причини, перед тим, як відправиться на такий масаж проконсультуйтеся з приводу масажиста, який його виконує і дізнайтеся, чи знає він щось про цю давню техніку.

Кожен житель Львова хоч раз повинен побалувати себе тайським масажем. Відправляйтеся на курси масажу у Львові або прийом після складного робочого дня або ж на вихідних і забувайте хоча б на мить про те, що у вас є якісь проблеми, хвилювання і негативні емоції.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.