...

BMW показала концепцію Compact Седан

BMW показала концепцію Compact СеданКомпанія BMW приурочила до мотор-шоу в Гуанчжоу (Китай) демонстрацію концепції Compact Sedan, що дозволяє отримати уявлення про те, як будуть виглядати невеликі чотирьохдверні седани німецької марки.

Концепт-кар отримав вельми агресивний зовнішній вигляд. У поточному дизайні передбачено використання світлодіодних ходових вогнів, а також 20-дюймових колісних дисків з п’ятьма здвоєними променями.

Про гами силових установок BMW поки нічого не повідомляє. Але, за даними джерел мережі, в топовій версії буде використовувати дволітровий турбований двигун, що видає потужність до 230 кінських сил. Цілком імовірно, також буде запропонована модифікація з М-пакетом, з розгоном до 300 «коней».

У стандартній комплектації компактні седани будуть комплектуватися переднім приводом. Опціонально покупці, ймовірно, зможуть замовити повнопривідну модифікацію з системою xDrive. Салон виконаний в традиційному для BMW стилі. Тут можна знайти 8,8-дюймовий дисплей мультимедійного комплексу, а також фірмовий контролер iDrive. Говориться також про проекційному екрані Head-Up Display.

Компактний седан BMW повинен буде скласти конкуренцію таким автомобілям, як Mercedes-Benz CLA і Audi A3 Sedan. Серійна новинка на базі концепту Compact Sedan може бути представлена ​​в другій половині 2016 року.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.