Іноді образне порівняння вражає більше, ніж навіть дуже високі абсолютні показники.
Приміром, на підприємстві ПрАТ «Волиньхолдинг» працює близько 700 чоловік, які виробляють половину всіх соусів України! А якщо сказати: «Волиньхолдинг» – український рекордсмен по виробленню продукції на одного працюючого – це, погодьтеся, «чіпляє». А так і є: ніякий інший робітник – ні в металургії, ні в аграрному секторі, машинобудуванні та ін. – не виробляє (у грошовому еквіваленті) так багато, як на «Волиньхолдинг»!
Філософія Nestle передбачає: головна цінність – це людина, розповідає директор підприємства Ольга Щербакан. – Отже, забезпечення безпеки – вимога номер один на виробництві. Це стосується як персоналу та відвідувачів фабрики, так і нашого споживача. Чіткі правила техніки безпеки (включаючи і санітарну безпеку) – альфа і омега виробничого процесу на «Торчині». Все починається з малого: чистий виробничий одяг щодня, постійна дезінфекція рук при переходах співробітників з приміщення в приміщення. І закінчується багаторівневим контролем якості сировини і готової продукції.
Складський комплекс Nestle в с. Смолигів (введений в дію в 2010 р) є одним з найбільших у Європі логістичним центром для зберігання готової продукції та сировини. Його потужність становить 250 тис. тонн на рік. Реальний щомісячний оборот – 15 тис. палет з сировиною і готовим товаром.
Важливу роль в успішності бренду зіграли вдалі інновації. Зокрема – перехід на м’яку упаковку «дой пак» – зручний і дуже подобається українським господиням.
Автор: Ірина Колесник