...

Як вибрати електроінструмент?

elektroinstrument-dla-sada-3Одного разу, якщо ви вирішили зробити що-небудь своїми руками, перед вами обов’язково постане питання: «Який інструмент, і якої марки придбати?» Щоб відповісти на нього, необхідно спочатку визначитися, для яких цілей він вам потрібен, на який термін, з якої ціні.

Рекомендуемо интернет-магазин электроинструмента в Украине. Там iнструменти можна розділити на три основні категорії: побутовий (для домашніх майстрів), професійний і промисловий. Різниця в них в основному в якості комплектуючих, вартості, часу безперервної роботи та терміні служби.

Якщо ви плануєте виконувати разові роботи (повісити картину, відпиляти брусок або палицю, відремонтувати меблі в будинку), після чого ви приберете інструмент на полицю, то можна вибрати його виключно за ціною.

У цьому сегменті ринку, ринку інструменту для домашніх майстрів, існує величезна безліч машин. Дуже багато «безликих» (зовні однакових, але з різними наклейками і назвами на будь-який смак і колір), вироблених без особливого контролю якості. Вони зазвичай одноразові, тобто, якщо зламався, то простіше викинути, так як запчастин просто-напросто немає.

Але є і фірмові інструменти для домашніх майстрів: «Black & Decker», «Maktec by Makita», зелений «Bosch», «Skil», вітчизняні «Интерскол», «Лепсе», «Ритм». Ці машини виробляються спеціально для домашніх робіт для того, щоб ви не платили гроші за те, що він більшу частину часу лежить на полиці. Відремонтувати їх теж є можливість.

Професійний інструмент – це інструмент, яким можна працювати до 8 годин на добу, тобто одну робочу зміну, без додаткового обслуговування.

Промисловий інструмент може використовуватися на промислових майданчиках цілодобово, забезпечуючи якість виконуваних робіт. Вимоги до нього набагато вище, ніж до професійного, тому і якість комплектуючих, і технології виробництва теж високі. На ринку зазвичай присутні професійні інструменти, про них і поговоримо.

Отже, якщо ви плануєте придбати все-таки не побутовий інструмент, то нижче ми розглянемо докладніше «DeWalt», «Makita», «Bosch», «Hitachi» – це найпоширеніші марки на ринку, на жаль, вітчизняні виробники поки не випускають професійного інструменту .

Основними критеріями для вибору інструменту, як ми вважаємо, це: якість, ремонтопридатність, наявність офіційного сервісу (можливість відремонтувати в місті), ціна. Але все це може втратити сенс, якщо немає моральності у продавців і майстрів.

«DeWalt» – спочатку проводився в США, зараз проводиться в країнах Америки, Європи, Азії. Випускається професійний і промисловий інструмент. Якість інструменту високу, ресурс деталей при грамотній експлуатації тривалий, використовуються технології по зниженню перевантажень, перегрівів, комфортному і точному виконанню робіт. Гарантійний термін – 1 рік. Ремонтопридатний, вартість запасних частин невисока, запчастини поставляються. Сервіс є. Вартість інструменту середня (дешевше аналогів «Bosch», деякі моделі дешевше аналогів «Makita»).

«Makita» – розробка Японія, проводиться в Японії, Німеччині, Румунії, Італії, Великобританії, Китаї, Бразилії, США. Випускається професійний інструмент. Якість інструменту високу, ресурс деталей при грамотній експлуатації тривалий, використовуються технології по зниженню перевантажень, перегрівів, комфортному і точному виконанню робіт. Гарантійний термін – 1 рік. Вартість запасних частин невисока, на даний момент запчастини поставляються без перебоїв. Сервіс є. Вартість інструменту середня, дешевше аналогів «Bosch», дорожче аналогів «Hitachi».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.