...

Якісний і ефективний ремонт Macbook

Сервісні центри “А-сервіс” здійснюють якісний ремонт, обслуговування та обслуговування комп’ютерів MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro, Mac Pro. Досвідчені електронники служби “а-сервіс” не тільки замінять пошкоджені компоненти, але і зроблять все можливе, щоб відремонтувати складні компоненти, наприклад, материнську плату. Ремонт материнської плати дозволить провести ремонт з меншими витратами і дасть можливість заощадити.

На сторінці сервісного центру “А-сервіс” можна більш детально дізнатися про послуги ремонту Macbook і скористатися вигідними пропозиціями. Ціни вигідні всім!

apple macbook pro 13 touch bar 2019 pr5675 4.800x600w

Ремонт відеокарт материнської плати Macbook

Найскладніша частина ремонту MacBook-це коли одна з мікросхем на материнській платі виходить з ладу. Усунення таких дефектів вимагає дуже кваліфікованої електроніки і дорогого обладнання, з цих причин більшість ремонтів не виконується більшістю сервісних служб. MacMaster також виконує такий ремонт, незважаючи на те, що висока вартість такого ремонту дешевше, ніж заміна материнської плати зазвичай коштує більше половини вартості MacBook.

Заміна диска MacBook

Заміна диска Macbook найчастіше виконується в разі поломки диска або оновлення, збільшення розміру диска або заміни жорсткого диска на SSD на старих моделях. Після заміни диска досвідчені фахівці встановлять операційну систему MacOS і перенесуть дані зі старого диска. У більшості випадків заміна диска не є технічно складним процесом, тому це можна зробити у відносно короткі терміни.
Також мпропонуються послуги з відновлення даних з пошкодженого жорсткого диска.

1598354251 36aad1f7f94652289d2c

Заміна акумулятора Macbook

Якщо ви помітили, що термін служби батареї в MacBook скоротився, це ознака того, що батарея зношена і вимагає заміни. В інших випадках про знос батареї вказують повідомлення в операційних системах, і ці повідомлення не слід ігнорувати, навіть якщо термін служби батареї задовільний. У таких випадках в акумуляторі можуть початися хімічні процеси, які можуть викликати «здуття» акумулятора. Затримка із заміною може привести до здуття акумулятора і поломки компонентів MacBook. У найпопулярніших моделях MacBook Pro і Air батареї завжди на місці і можуть бути замінені протягом дня.

Заміна клавіатури Macbook

Найчастіше необхідно міняти клавіатуру після потрапляння на неї рідини. Найбільш популярні моделі клавіатур замінюються на місці в короткі терміни. Apple не передбачає, що клавіатуру можна буде замінити окремо, тому авторизовані служби не замінюють клавіатуру окремо, а замінюють верхню кришку на клавіатуру, тому витрати на ремонт зазвичай вище, ніж заміна клавіатури.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.