...

Теракти чекають у Бельгії, на черзі Німеччина

Теракти чекають у Бельгії, на черзі НімеччинаПісля підвищення рівня терористичної загрози до вищої влади Бельгії прийняли рішення закрити місця масового скупчення людей. Закрито спортивні стадіони і магазини, а також скасовано концерти.

На тлі терористичної загрози в Брюсселі закриваються місця масового скупчення людей. Про це повідомив голова уряду Брюссельського регіону Бельгії Руді Верворт.

Закриттю підлягають ринки, магазини, а також спортивні стадіони. Скасовано ряд футбольних матчів, а також концерт зірки французького року Джоні Холідея. У той же час заборонений вхід в пам’ятки міста, а також культурні об’єкти – монумент «Атоміум», музей витончених мистецтв і ряд інших музеїв.

У зв’язку з підвищеним рівнем загрози було закрито метро в столиці країни. У заяві влади відзначається «серйозна і неминуча» загроза нападу терористів.

Правоохоронні органи країни проводять спецоперацію по затриманню підозрюваних терористів. Були проведені обшуки в будинках підозрюваних, а також здійснені затримання. Спецоперації передувала інформація, що деякі терористи, що влаштували атаки в Парижі 13 листопада, були вихідцями з Бельгії.

Але це ще не все. Німеччина повідомила, що готова приєднатися до операції проти ІГІЛ. Тиждень тому в Німеччині вже скасовували футбольний матч через загрозу теракту, а тепер всій країні варто готується до гіршого. Як стверджують ісламістські сайти, зараз всі країни, які приєднаються до анти-ігіловской коаліції будуть знаходиться під прицілом. У першу чергу «відплата» наздожене європейські країни, особливо ті, куди вже змогли дістатися «месники під виглядом біженців». Вища ступінь загрози вже у двох країнах, на підході наступні …

Автор: Ірина Колесник

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.