...

Пластиковий ID-паспорт можна буде отримати вже в січні

Пластиковий ID-паспорт можна буде отримати вже в січні
Пластиковий ID-паспорт можна буде отримати вже в січні

У новому документі буде міститися інформація з ідентифікаційним номером, податковою історією та медичними даними українців

За словами Петра Порошенка, це повинно стати революційним кроком для України, і пластикові паспорти нового формату будуть введені з 1 січня наступного 2016 року. Таку заяву президент зробив під час свого візиту на поліграфічний комбінат «Україна», де вже сьогодні виготовляться перші пластикові паспорти.

Глава української держави наголосив на тому, що введення таких електронних карток – це надзвичайно важливе завдання для збереження національної безпеки. Нові паспорти будуть високозахищеними, тому підробок ідентифікаційних карток громадянина України майже не буде, новий паспорт передбачатиме велику кількість рівнів захисту, які будуть гарантувати конфіденційність інформації.

За словами президента, виробити новий документ буде недорого, а те, що раніше вважалось для України неможливим (а саме створення відповідних приватних компаній, які би виготовляли такі пластикові документи), сьогодні міф, тому це і повинно коштувати не більше, ніж 100- 160 гривень.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.