Контактні лінзи

urlКонтактні лінзи являють собою лінзи з прозорого матеріалу, які необхідні для корекції зору і косметичних цілей. Це найпопулярніший засіб для підвищення гостроти зору. На думку фахівців в світі більше 125 млн. Чоловік користуються контактними лінзами. Даний спосіб поліпшити зір або зробити яскравіше (змінити) колір очей доступний кожному.

Категорії людей, які вибирають лінзи на www.luxlinza.ua

Контактні лінзи воліють ті люди, яким з тієї чи іншої причини набридло носити окуляри. Регулярне їх носіння викликає якийсь дискомфорт. І тому велика частина молоді з погіршеним зором вибирають саме контактні лінзи. Слабозорі спортсмени. Для них лінзи – це необхідність, адже в окулярах неможливо відвідувати тренування. Модниці. Ця група вважає за краще кольорові лінзи, призначені не коригують якість зору, а лише змінюють колір очей. Лінзи чи окуляри: переваги і недоліки Щоб зробити оптимальний вибір між окулярами і лінзами, необхідно врахувати переваги та недоліки тих і інших способів корекції зору. Перевагами очок є: швидкість їх надягання, можливість скорегувати будь-який тип зору, тривалий термін експлуатації. не вимагають спеціального догляду.

Недоліки: окуляри обмежують радіус зору, можуть викликати дискомфорт психологічного характеру, при переміщенні з холодного приміщення в тепле, для лінз окулярів властиво запотівання. А ви знаєте як бачать дальтоніки різні кольори? Ми підготували для вас цікавий огляд. Дивіться відеозапис операції з хірургічного видалення пінгвекули очі.

Переваги контактних лінз: коригування зору контактними лінзами не обмежує його радіус. можливі будь-які спортивні та інші активні заняття, не знімаючи лінзи можна носити до 12 годин при цьому відбувається максимальне проникнення кисню до самої рогівці, даний спосіб коригування зору абсолютно не помітний оточуючим, це особливо важливо при психологічному дискомфорті носіння окулярів. Недоліки: висока цінова політика, необхідність частої заміни, не при всіх порушеннях зору можна носити лінзи. При виборі на користь лінз або окулярів багато поєднують ці два способи корекції зору. Якщо немає часу надіти лінзи, можна взяти очки. У молодіжному стилі добре поєднуються лінзи, а в діловому – окуляри. Зазвичай лінзи для регулярного використання вибирають люди у віці від 13 до 25 років. Решта вікова група вважає за краще комбінувати контактні лінзи і окуляри.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.