...

Які продукти можна їсти перед сном

Які продукти можна їсти перед сномЇжа перед сном повинна бути легкозасвоюваною, вареною або пареною, з низьким вмістом жиру, не гостра і не солона, а напої без кофеїну. Для вечірнього раціону добрі продукти, що містять кальцій, магній і вітамін В, які сприяють виробленню в організмі серотоніну, що дозволяє відмінно розслабитися і повноцінно заснути.

Відзначимо головне правило вечірнього прийому їжі: порції повинні бути невеликі, калорійність вечері має бути істотно менша, ніж калорійність сніданку. Гречка і вівсянка допоможуть побороти напад голоду і сприяють ранковому природному очищенню організму, а фігура при цьому аніскільки не постраждає.

Яблука, груші, цитрусові, банани, ананаси, які здатні відмінно наповнити шлунок, створити відчуття насичення і розслаблення організму. Сухофрукти і горішки, вони добре  насичують, корисні і смачні, тільки стежте за кількістю з’їдених ласощів. Ягоди – малина, ожина, полуниця, вишня, абрикоси та персики, – не тільки вгамують голод, але й наповнять організм необхідними вітамінами, мінералами та мікроелементами.

Зелений чай, цей напій контролює процес жировідкладення в організмі людини, тому можете сміливо побалувати себе чашкою цього прекрасного напою. Свіжі овочі та зелень, редис, капуста, буряк, морква, помідори, огірки, перець болгарський – з них можна зробити салати з легкою заправкою. Молоко, кефір, ряжанка, сир, кисле молоко, йогурт, тільки вибирайте нежирні або маложирні продукти.

Автор: Ірина Колесник

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.