В умовах кризи одним із найпопулярніших способів відкрити власну справу є відкриття міні-пекарень, як окремих, так і в приміщеннях великих супермаркетів, де можна готову продукцію відразу швидко реалізувати, що стало дуже популярним останнім часом в Україні.
Багато виробників хлібо-булочних виробництв виготовляють хліб навіть під власним брендом, а лінійка готової продукції на прилавках міні-пекарень стала дуже широкою і дає можливість покупцеві вибрати те, що йому підходить на смак і гаманець. Так, крім чорного та білого хліба, булочок та пампухів, пекарі випікають піцу, чіабатту, фокаччу, коржі, лаваш, смаколики із слойоного тіста, тарталетки, торти та інше, що стало справжнім видом сучасного хлібопекарсьокого мистецтва.
Автор: Ірина Колесник