Що таке пейнтбол

xxodukkwppyПейнтбол – це спортивна гра, що імітує швидкоплинні вогневі контакти на обмеженому просторі, стрілянина желатиновими кульками з яскравою фарбою, щоб пофарбувати суперника.

З чого починається пейнтбол (від англ paintball – куля з фарбою)?
Ви замовляєте гру по телефону (812) 925 65 26. Менеджер підбирає для вас зручний час, майданчик і ціну гри в пейнтбол.
Приїжджаєте на обрану площадку в призначений день в зручній спортивному одязі та взутті.
Обов’язково беріть друзів і гарний настрій. А можна ще й шашлики, адже мангал можна буде взяти у нас!
Наш персонал зустрічає вас, проводить інструктаж з техніки безпеки, видає камуфляж, пейнтбольную маску і маркер (пейнтбольне рушницю) кожному гравцеві.
Персональний інструктор допомагає поділитися на команди, зарядити маркери кульками, показує, як стріляє маркер в тирі, як правильно одягати і чистити маску.
Перед стартом гри інструктор докладно розповідає сценарій кожній команді.
І почалася гра в пейнтбол!
Після гри всі гравці отримують карту клубу з бонусами на наступні ігри.
А через кілька днів ми викладаємо фотографії з гри в групі вконтакте і на сайті клубу.
Щоб пейнтбол став для Вас ще ближче, пропонуємо подивитися фото і відео з наших пейнтбольних заходів, а також фото пейнтбольних майданчиків клубу Snaker.

Основні правила пейнтболу
Необхідно дотримуватися техніки безпеки і виконувати всі команди суддів-інструкторів.
Бути доброзичливим по відношенню до інших гравців. Пам’ятати, що пейнтбол – це гра.
Ніколи не знімати пейнтбольную маску на ігровий території!
У зоні відпочинку на стовбур пейнтбольного маркера обов’язково надягати заглушку!
Гра в пейнтбол в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння категорично заборонена. Алкоголь дозволений тільки після повного закінчення гри!
Якщо Ви ще ніколи не грали, приїжджайте на наші відкриті гри в пейнтбол кожні вихідні. Або можна зробити замовлення гри в пейнтбол, і ми з задоволенням познайомимо Вас з цим чудовим видом активного відпочинку!

Чим грають в пейнтбол
Грають із застосуванням пневматичної зброї, яке називається пейнтбольний маркер, і являє собою напівавтоматична рушниця. При натисканні на спусковий гачок робиться постріл. І чим частіше натискання на спусковий гачок, тим швидше стріляє маркер.

Йдеться про пейнтбольних маркери, які використовуються клубами для прокату. Пейнтболісти зі своїм обладнанням використовують електронні пейнтбольні маркери з різними режимами стрільби (наприклад, напівавтомат, автомат, рампінгу).

Маркери в нашому клубі працюють на повітрі, який закачується під високим тиском в спеціальний балон. Однією повної зарядки балона вистачає в середньому на 300-400 пострілів.

Пейнтбольні кульки з фарбою засипаються в спеціальну ємність, яка називається фідер (іноді хопер) і зазвичай розташовується зверху пейнтбольного маркера. Як правило, максимальне завантаження простого фідера – 200 куль.

Хто грає в пейнтбол
Грати можуть усі бажаючі! Вік і статус гравців не має значення. Адже під час гри в пейнтбол можна не тільки бігати, постійно атакуючи противника, а й сидіти в засідці і навіть відчути себе снайпером. І що саме важливо, що ціни на пейнтбол доступні і прийнятні.

Немає необхідності купувати спорядження, якщо пейнтбол – це корпоратив або подарунок на день народження. Пейнтбольний маркер, маску, камуфляж і кульки для стрільби можна взяти напрокат в клубі.

А ще пейнтбол стирає кордони: діти на рівних б’ються з батьками, начальник легко отримує порцію вхідних куль від підлеглого. Тому гра в пейнтбол стає все частіше невід’ємним атрибутом свят і корпоративів.

Як грають в пейнтбол
Існує велика кількість варіантів гри в пейнтбол. Клуби придумують цікаві пейнтбольні сценарії. Брати участь в грі можуть від двох до декількох тисяч чоловік одночасно будь-якої статі і віку.

Цілі гри в пейнтбол залежать від сценарію. Це може бути штурм фортеці, зайнятої противником. Або захоплення висоти, для чого необхідно поставити прапор своєї команди і перешкодити зробити це команді противника. Більш детальну інформацію про пейнтбольних сценаріях Вам обов’язково розповість суддя-інструктор безпосередньо перед грою.

Найнижчі ціни на пейнтбол на bnbpaintball.com на bnbpaintball.com. Звертайтеся!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.