...

Тримач для навушників – практична екіпіровка на тактичний шолом

Зростаюча участь у тактичних іграх вимагає від гравців інвестувати в обладнання, яке покращує діяльність на ігровому полі, включаючи спілкування. Гарнітура і шолом являють собою відмінне поєднання естетичних і функціональних якостей. Умова полягає в тому, щоб гарнітура на шоломі повинна бути правильно підібрана і закріплена.

На офіційному сайті інтернет-магазину гаджетів STALL можна більш детально ознайомитися з великим вибором тактовного спорядження та аксесуарів і скористатися привабливою пропозицією тактичне кріплення для навушників на каску за вигідною ціною.

288757285

Динамічне спілкування, безумовно, полегшує координацію групової діяльності. Тому варто подбати про те, щоб постійно залишатися на зв’язку. Тримач гарнітури для тактичного шолома зручний у використанні.

Кріплення для навушників на шоломах дозволяє нахиляти навушники, повертати їх на 360° і змінювати висоту підвісу.

Переваги кріплення для гарнітури на тактичну каску:

  • стабільне і надійне кріплення;
  • економія місця;
  • практична і легка конструкція;
  • широкий діапазон регулювання.

Тактичне кріплення для навушників на каску покращує комфорт, можна носити навушники, не знімаючи накладку шолома. Кріплення виконано з міцних елементів. Елементи з пластика-Тримачі для телефонів і кріплення дозволяють закріпити гарнітуру на касці. Після установки шолом можна зняти одночасно з гарнітурою. Тримач для шолома, підходить для всіх моделей тактичних касок.

Тактовне кріплення для навушників стійке до дощу, морозу і механічних пошкоджень.

Змінний кронштейн призначений для установки на напрямних шолома для зручності користувачів. Крім того, комплект для кріплення на рейку для гарнітури має конструкцію з обертанням в зворотному напрямку на 360 градусів і модульну конструкцію.

Збірка дозволяє встановлювати тактичні гарнітури або навушники на бічну планку шолома. Металеві важелі дозволяють проводити швидку збірку без використання інструментів, регулюються і мають дві настройки — ближче або далі від вуха.

Деякі кріплення можуть бути оснащені додатковими бічними напрямними.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.