...

Шпалери в Києві

Коли Ви робите ремонт у Вашій оселі, зверніть особливу увагу на оформлення стін. Справа в тому, що стіни займають найбільшу площу у приміщенні. І розташовані вони так, що Ви так чи інакше бачите їх більше і частіше, ніж інші частини приміщення (підлога, стеля тощо). В той же час, Ви не загострюєте уваги на стінах практично ніколи, але саме оформлення стін найбільше впливає на атмосферу у Вашій оселі. Виходячи з цього, засіб оформлення варто обирати саме за цим принципом – відтінок, який створюватиме потрібну атмосферу, але не привертатиме зайвої уваги. Красивий візерунок, що створюватиме яскравий сюжет, але водночас не буде в’їдатися у Ваш емоційний простір.

Шпалери в Києві

 

Звичайно, з таким завданням чудово впораються шпалери (на сайті https://ukroboi.com.ua/). Вони мають низку переваг перед іншими засобами оформлення стін, а саме:

  • Вражаюча кількість відтінків та фактур, на будь-який смак. В нашому магазині доступні для вибору понад 4000 видів шпалер кращих європейських марок, з різними властивостями.
  • Шпалери розробляються професійними дизайнерами, які в кожній колекції створюють неповторний сюжет, що підкреслить всі позитивні особливості Вашого приміщення.
  • Достатньо низька вартість при високій якості. Якісні європейські шпалери коштують в нашому магазині 340-760 грн. за рулон.
  • Довговічність. Якісні шпалери на основі флізеліну тримаються 10-15 років і довше.
  • Унікальні характеристики деяких видів шпалер – стійкість до ушкоджень, до вологи та інших неприємних факторів.
  • Шпалери не вимагають кропіткої підготовки стін, на відміну від фарбування чи інших способів. Це значно економить Ваш час, гроші та сили (а надто нервові клітини).

Окрім того, ще одна беззаперечна перевага шпалер – можливість придбати їх у спеціалізованому магазині, а не в будівельному супермаркеті. Це значно зекономить Ваш час, нерви та гроші. Справа в тому, що:

  1. Менеджер магазину шпалер працює професійно саме з шпалерами, і добре в них розбирається. Це дасть Вам змогу швидко підібрати саме те, що Вам треба.
  2. Менеджер – це людина, що персонально відповідає за якість Вашого обслуговування. Тому в плані сервісу та цінової політики, спеціалізований магазин шпалер завжди має перевагу перед великими торгівельними мережами.
  3. Магазин шпалер, як правило, послідовно впроваджує індивідуальну цінову політику. Це означає, що окрім найкращого обслуговування Ви отримаєте найкращі для Вас ціни.

Що ж стосується якості продукції – то ми, магазин «Брендпол Шпалери», на сьогоднішній день працюємо виключно з європейськими фабриками, що на дійсно гарантують якість своєї продукції. Під поняттям якості ми розуміємо, перш за все, безпечність та екологічність конкретної марки шпалер. А також довговічність, стійкість до впливу навколишнього середовища, і суто зовнішні властивості фактури та кольору. І як показує практика, в цих якостях європейські шпалери не мають рівних, плюс до всього маючи нижчу ціну від американських та азіатських аналогів. В цьому Ви можете переконатись, просто відвідавши наш магазин на проспекті С. Бендери, 21 (бувший Московський проспект).

Фабрики країн Євросоюзу мають одну суттєву перевагу над іншими країнами-виробниками – це прийняті стандарти якості, які беззаперечно гарантують безпечність та заявлені якості шпалер. Ці стандарти уніфіковані, і однаково дійсні для будь-якої країни, що має бажання постачати свою продукцію до країн ЄС. А також для будь-якої фабрики ЄС. Загалом, країни Євросоюзу мають багато таких стандартів, кожен з яких контролює певні сфери. Але для нас зараз важливі три основних, що стосуються саме нашої продукції.

Отже:

Позначка на упаковці

Стандарт

Що це означає

Яким чином фабрика отримує цей знак якості

f2fca6c4ffdb82c3bfa129c820392962

«Європейська відповідність» – Спеціальний знак відповідності вимогам екологічності у країнах ЄС.

Продукція, відмічена цією позначкою, цілком безпечна для людини та навколишнього середовища. Виробник відповідає за це перед державою на законодавчому рівні.

Продукція проходить процедуру оцінки відповідності стандартам якості, прийнятим у країнах Європейського союзу. Перелік вимог при цьому регулюється рішенням Європейського парламенту №768/2008/EC (DECISION No 768/2008/EC) та регламентом 305/2011/EU. У країнах ЄС існує адміністративна та кримінальна відповідальність за неправомірне використання цієї позначки.

           A+

           A

           B

           C

У країнах ЄС окремо вказується клас екологічності шпалер, тому що він може відрізнятися у одного й того ж виробника.

Ті чи інші шпалери можуть бути призначені в різні приміщення за своїми властивостями, і можуть мати відповідно різний клас екологічності. Логічно, що в дитячу кімнату або спальню варто брати шпалери класу А+. Але деякі приміщення потребують високої стійкості до вологи або подряпин (наприклад, ванна кімната та коридор), тож там значно важливіші експлуатаційні якості полотна.

Клас екологічності визначається самим виробником, на основі загальної системи контролю якості, і в присутності відповідних контролюючих органів держави. Продукція проходить ретельну перевірку сторонніми інститутами контролю якості та екологічності. Це дозволяє отримати вичерпні дані про ті чи інші шпалери перед їх поставкою у торгівельні мережі.

Шпалери Київ

RAL – знак якості, розроблений самим виробником, у тісній співпраці з державними та приватними установами по контролю якості.

Це знак якості, стандарти котрого далеко виходять за законодавчі вимоги країн ЄС. Це означає, що шпалери, відмічені цим знаком, є не тільки безпечними, але й стійкими до всіх видів впливу навколишнього середовища, котрі вказані на маркуванні рулона. Якщо шпалери мають таку позначку – Ви можете повністю зосередитися тільки на виборі відтінків та малюнка, і не хвилюватись про якість.

Знак якості RAL видається спільнотою з контролю якості, що складається з більш ніж 60 виробників шпалер. Він був розроблений самими виробниками в тісному співробітництві з Інститутом гарантії якості та маркування у Німеччині. Виконання цих вимог безперервно контролюється незалежним інститутом Fraunhofer у Брауншвайзі, на самих виробництвах підприємств. Ця система контролю суворо контролює всі етапи виробництва шпалер, від розробки до реалізації.

 

Варто відмітити, що практично всі шпалери, представлені нашим магазином, мають вищевказані знаки якості. Вимоги, яким відповідає продукція європейських марок, далеко виходять за стандарти, встановлені українським законодавством. Це забезпечується, насамперед, високим рівнем надійності контролюючих органів у країнах Євросоюзу, і власне високими стандартами якості.

Щодо безпосередньо вибору шпалер – то варто визначитися з вимогами до них. Різні приміщення мають свої особливості. Наприклад, кухня або коридор можуть мати підвищену вологість, а також високий ризик подряпин та ушкоджень на стінах. В такі приміщення варто підібрати шпалери, стійкі до вологої чистки та механічних ушкоджень. А от до дитячої кімнати першими вимогами будуть екологічність та невисока ціна (якщо Ви плануєте переклеювати їх через 5-6 років). Докладно про це розкаже менеджер нашого магазину, але Вам варто розуміти маркування зразків шпалер у каталогах:

 

 

Все вищевказане, дає змогу Вам отримати гарантії якості за доступною ціною. А нам, в свою чергу, не боятися за свою репутацію, і надавати найкращий сервіс для Вас. Тому, якщо Вам потрібні красиві і довговічні шпалери за доступною ціною – запрошуємо Вас до нашого магазину. Зверніться за допомогою до нашого менеджера – тоді вибір буде швидким та приємним, і Ваші стіни будуть дарувати Вам приємну та теплу атмосферу 10-15 років, або й більше.

Гарного Вам дня та вдалих покупок! З повагою, команда магазину «Брендпол».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.