...

Вибiр шин для авто

Автомобиль Рorsche panamera 4Безпека на дорозі залежить від багатьох факторів. Це і стан покриття, і справність автомобіля, і дотримання ПДР, і майстерність водія. Особливе значення має якість зчіпки поверхні асфальту і шин автомобіля. Як вибрати правильно взуття для своєї ластівки?

Отже, вирушаємо в автомагазин http://www.asva.com.ua/catalog/by_size/?BRAND_ID=3, где предствленi якiснi шины матадор по дуже низьким цiнам! Але спочатку слід відповісти на кілька запитань.

Які шини потрібні для вашого автомобіля?
Види шин:

Шосейні – використовується на твердому покритті. Працюють в умовах міста в суху і дощову погоду. Якщо ж на вулиці йде сніг або дорога покрилася скоринкою льоду, то таке взуття для автомобіля не підійде. Вона не забезпечить належну зчеплення шин з асфальтом.
Всесезонні – назва говорить сама за себе. Прекрасно працюють і взимку, і влітку на сухій і мокрій трасі. Відрізняються відмінною зносостійкістю.
Швидкісні – підвищена зчіпка з покриттям, хороша керованість. Чи не бояться різких температурних перепадів. Єдиним мінусом є низька зносостійкість.
Всесезонні швидкісні – поєднують в собі позитивні якості 2 типів шин. Підходять для тих, кому потрібна підвищена зчіпка з поверхнею, хороша зносостійкість і можливість пересування з високою швидкістю на екстремальних покриттях.
Всі ці шини 215 75 r17.5 на Тир-шіна.укр підійдуть і для вантажних, і для легкових автомобілів.

Літні або зимові?

Чим відрізняється один вид гуми від іншого і чи варто перевзувати автомобіль 2 рази в рік?

Види гуми:

річна – виготовляється з твердої гуми. На морозі вона стає ще більш жорсткий і пружний. Такі шини не можуть забезпечити якісну зчеплення з покриттям в зимові холоди;
зимові – виготовляються з м’яких сортів гуми. На спеці вони розм’якшуються і не можуть забезпечити безпечний рух;
всесезонні – підходять для будь-якого часу року. Але їх експлуатаційні якості гірше, ніж у спеціалізованій гуми. При покупці звертайте увагу на країну, для якої виготовлені шини. Можливо, там м’якше клімат і відсутні різкі температурні перепади.
Чи не хочете морочити собі голову, купуйте всесезонні шини. Хочете відмінні ходові якості і надійну зчеплення з асфальтом, то перевзуватися гуму 2 рази в рік.

Насправді питань, які повинен задати собі автолюбитель при покупці шин набагато більше. Але починати потрібно саме з цих двох.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.