...

АвтоКрАЗ відправив в Кривий Ріг партію самоскидів КрАЗ-65055

Самоскид КрАЗ-65055

Найпотужніший виробник вантажних автомобілів в Україні АвтоКрАЗ відвантажив Криворізькому залізорудному комбінату (найбільшому в країні підприємству з видобутку руд підземним способом) нові самоскиди КрАЗ-65055 (6х4). Даний автомобіль має об’єм платформи 12 в кубічних метрів, що робить його популярним при розробці кар’єрів. Відвантажені самоскиди КрАЗ-6505 мають стандартну комплектацію та на вимогу замовника обладнані аналоговим тахографом.

Згідно з договірними умовами між КЗК та автогігантом, цьому ж замовнику в грудні буде поставлений на автомобільному шасі КрАЗ-65053 (6х4) 32-тонний автокран КС-55729.

Відомо, що ПАТ «Кривбасзалізрудком» є давнім партнером ПАТ «АвтоКрАЗ». В 2014 році підприємство закупило 20 самоскидів КрАЗ-65055, які задіяні на вивезенні залізної руди з кар’єру. Як відзначають фахівці «Кривбасзалізрудком», кременчуцькі машини ефективно виконують поставлені завдання, що і послужило приводом для чергового замовлення на КрАЗі цієї моделі самоскида. Криворізькі гірники розглядають «КрАЗ» як серйозного та перспективного партнера, ща може забезпечити підприємство різною спецтехнікою та, що життєво важливо, організувати її своєчасне технічне обслуговування.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.