...

Оренда автомобілів для різних потреб

Львів… Західна столиця України, де вершини давніх фортець та святинь торкаються небес, а у повітрі завмер історичний дух подій та спогадів. У це місто хочеться повертатися знову і знову. А якщо вже потрапив, то хочеться якомога більше побачити і почути. Особливо, якщо це робоче відрядження, а знайомство з містом відбудеться вперше, то людині важко зорієнтуватися на новому місці. Громадським транспортом встигнути скрізь не вийде, а наймати таксі – затратно і дорого. Тому сьогодні популярна послуга оренди авто у Львові. Скористатися нею на вигідних умовах можна на сайті https://www.avis.com.ua/locations-services/ukraine-locations/lviv-apt.

Отож, що пропонує клієнтам компанія:

  • ряд найкращих автомобілів для зручного та безпечного пересування як для робочих візитів, так і для відпочинку;
  • оплата послуги зручним безготівковим способом чи готівкою;
  • можливість отримати автомобіль у зручному філіалі України;
  • за необхідності клієнту доставляють потрібний автомобіль по вказаній адресі;
  • 100 % бездоганний технічний стан кожного автомобіля;
  • кожне авто застраховане;
  • можливість оформити угоду з водієм.

Як швидко орендувати авто у Львові

Для того, щоб отримати автомобіль на короткотривалу чи довгострокову оренду у Львові, клієнтові необхідно мати посвідчення водія, паспорт, вік – від 21 року та стаж водіння не менше двох років. Подорожувати на отриманому автомобілі можна по всій Україні, а повернути її в будь-якому філіалі компанії. Великою перевагою є постійна сервісна підтримка клієнтів. Цілодобово вони можуть розраховувати на підтримку операторів.

оренда авто у Львові

Оформити оренду можна швидко та зручно, адже процедура займає не більше півгодини. Для кожного клієнта консультанти підбирають максимально вигідні умови оренди та систему бонусів і знижок.

Щоб дізнатися, чи можливо оформити оренду потрібного авто, варто ввести на сайті його марку та модель і пошукова система відразу сповістить про його наявність або приблизний час повернення від попереднього тимчасового власника.

Але завдяки великому вибору, практично не виникає ситуацій, коли клієнт не може вибрати саме той автомобіль, який йому до вподоби. До того ж, асортимент постійно поповнюється новими марками та моделями, починаючи від бюджетних марок і закінчуючи моделями преміум класу.

Оренда автомобіля – це найкращий вихід із ситуації, коли власне авто у ремонті чи ще не на часі покупки. У цьому переконалися вже чимало фізичних та юридичних осіб в Україні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.