...

Як перевезти запчастини з Польщі?

Кожна деталь має свій термін експлуатації, тому регулярне використання автомобіля призводить до їхнього зносу і виникає необхідність ремонту та заміни запчастин. В такому випадку виникає цілком очевидне питання: де недорого придбати дійсно якісні запчастини?

Сьогодні серед автовласників дуже популярними стали запчастини з Польщі. Обґрунтовано це широким асортиментом та доступними цінами. Крім того, вони по якості значно відрізняються від запчастин з українських авторозбірок. Адже туди потрапляють автомобілі з Німеччини, Литви, Англії та інших країв Євросоюзу. На таких авторозбірках без проблем можна знайти запчастини для автомобілів будь-якої марки та моделі: Audi, BMW, Peugeot, Renault, Skoda, VW, Volvo тощо.

unnamed 7

Практично всі польські авторозбірки розміщують свої пропозиції на сайті Allegro.pl. Проте він має 2 суттєвих недоліки — каталог повністю польською мовою та відсутність доставки за кордон. Деякі автовласники намагаються перевезти автозапчастини самостійно, проте потім жаліють про це. Річ у тім, що така процедура потребує знання митних правил (що і в якому обсязі дозволено ввозити на територію України) та специфіки ринку. Якщо досвіду в цьому немає, то самостійне перевезення може зайняти надто довго часу, та й економія від покупки нівелюється транспортними витратами. Тому вигідніше скористатись послугами посередників, які мають досвід у перевезенні запчастин та власні склади на території Польщі.

Одним з таких сервісів є MRZAuto: https://mrzauto.com. Компанія виступає посередником між вами та польським продавцем. Вона врегульовує всі питання та позбавляє необхідності довгих пошуків необхідних запчастин в інтернеті. Купляти через МРЗ вигідно з наступних причин:

  1. економія часу — доставка запчастин співробітниками компанії відбувається набагато швидше;
  2. економія грошей — посередники знають як правильно оформити вантаж на митниці, щоб мінімізувати витрати;
  3. високий рівень сервісу — вам достатньо лише вибрати необхідну деталь, а все інше зробить посередник;
  4. можливість покупки великої кількості запчастин;
  5. можливість повернення б/в запчастини протягом 7 днів;
  6. зручний та швидкий пошук по назві, VIN-коду та каталожному номері запчастини;
  7. допомога менеджера у підборі деталі;
  8. цілодобовий прийом замовлень — вдень і вночі, у будні та святкові дні;
  9. зручний спосіб оплати — онлайн-оплата, переказ на картку, безготівковий розрахунок;
  10. доставка в будь-який населений пункт України будь-якою зручною транспортною компанією (Нова пошта, Делівері, Укрпошта, Міст Експрес, Justin).

Таким чином, придбання запчастин з Польщі буде найоптимальнішим варіантом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.