...

Як выбрати стоматолога

На сьогоднішній день можна легко загубитися в рекламних потоках інформації стоматологічних клінік, навперебій розповідають про свої переваги. Але якість і надійність, риси притаманні далеко не всім лікувальним закладам. Як вибрати стоматолога і отримати дійсно якісну послугу?

До процедури вибору стоматології і лікаря потрібно підходити особливо ретельно, адже від них безпосередньо залежить ваше подальше здоров’я.

Вибираючи стоматолога, необхідно звернути увагу на ряд параметрів:

Відгуки про лікаря.

Як правило, лікар має тривалу практику вже напрацював “своє портфоліо” серед пацієнтів. І навіть якщо це “молодий” фахівець, напевно про нього можна знайти інформацію в інтернеті, яка допоможе вам вибрати стоматолога. Або ж, як варіант, з’ясувати думку інших людей, що проходили у лікаря лікування.

Кваліфікація і досвід лікаря.

Зрозуміло що перебільшити важливість лікарського досвіду неможливо. Чим довше врач стоматолог практикує, тим вище якість його роботи.

Поцікавтеся де фахівець здобував освіту, продовжує підвищувати кваліфікацію, чи відвідує семінари. Все це, як правило, опубліковано на інтернет сайті стоматологічної клініки. Вибрати стоматолога вам також можуть допомогти різноманітні інтернет-каталоги, де вже розташовані відгуки про клініки.

Зверніть увагу, що великий напрацьований досвід без постійного підвищення кваліфікації не гарантує відмінних результатів лікування. Технології в стоматології постійно розвиваються і удосконалюються. Будь-які знання можуть просто застаріти.

Використання сучасних технологій в стоматологічній клініці.

Ще один вагомий фактор, який дозволить вам правильно вибрати стоматолога – проходження клініки сучасним технологіям.

Щорічно відбуваються відкриття і впроваджуються десятки інновацій в галузі стоматології. Комфорт, якість і безболісність лікування безпосередньо залежать від уміння використання лікарем сучасного обладнання і від оснащення стоматологічної клініки обладнанням за останнім словом техніки.

Спеціалізація по стоматологічних послугах.

Існує думка, що найкращим рішенням буде вибрати стоматолога – одного і “назавжди”. Даний фахівець зможе впоратися і з пломбуванням зуба, і виправить прикус і встановить протез. Цей підхід не виправдовує себе.

Спеціаліст універсал не зможе якісно надати допомогу, тому що знання його і досвід будуються “потроху від усього”. Специфіка такої роботи не дасть заглибитися в будь-яку область стоматології повноцінно, а значить не напрацювала необхідні якості кваліфікації в спеціалізації лікаря.

Правильним рішенням буде підбір декількох вузьких фахівців, кожен з яких має досвід в наданні одного напрямку стоматологічних послуг.

Ви можете вибрати одного лікаря для регулярних профілактичних оглядів, а вже той, у разі необхідності, направить вас до потрібного фахівця. За таким принципом побудована робота сучасної стоматологічної клініки.

Оцінка комфорту.

Так уже повелося, що лікування у стоматолога, для більшості людей, обертається стресом. І тут почуття комфорту, так само неможливо переоцінити. Лікар-стоматолог повинен бути приємний для пацієнта, просто як людина. Психологія, в даному випадку, є частиною роботи фахівця.

Стоматолог не повинен доставляти дискомфорт своєю присутністю посилюючи природне стресовий стан.

Хороший лікар не “тисне” на пацієнта, не звинувачує в запущених проблемах, завжди підбадьорить, підтримає. Тим самим у відповідь отримає довіру.

Як бачите не так вже й складно правильно вибрати стоматолога і отримати дійсно якісні стоматологічні послуги і гарантоване здоров’я.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.